Migros o ürünlerde yüzde 50 indirim yaptı! Gıdadan temizliğe, kozmetikten atıştırmalığa...

Migros o ürünlerde yüzde 50 indirim yaptı! Gıdadan temizliğe, kozmetikten atıştırmalığa...

Migros'ta temel gıda ürünlerine yüzde 50 indirim! Komili zeytinyağı yalnızca 45 TL olacak. İşte detaylar...

Migros, 23 Mayıs 2023 tarihinde temel gıda ürünleri ve genel temizlik ürünleri dahil olmak üzere 78 farklı üründe büyük indirimler gerçekleştirdi. Bu indirimler arasında öne çıkanlar arasında 750 ml'lik Yudum Marka zeytinyağının fiyatının 105,90 TL'den 45 TL'ye düşürülmesi bulunuyor. Ayrıca, 5 litrelik Komili Ayçiçek yağı, tavuk çeşitleri, gazlı içecekler ve daha birçok üründe de büyük indirimler yapıldı. 

migros indirim

Migros, 23 Mayıs 2023 tarihinde müşterilerine çeşitli avantajlar sunarak büyük bir indirim etkinliği gerçekleştirdi. Bu etkinlik kapsamında, temel gıda ürünleri ve genel temizlik ürünleri de dahil olmak üzere toplamda 78 farklı üründe büyük indirimler uygulandı. Bu indirimler, müşterilere geniş bir ürün yelpazesi üzerinde önemli tasarruflar sağlama fırsatı sundu.

Migros'un indirim etkinliği, temel gıda ürünleri ile ev ve kişisel bakım ürünlerini içeren geniş bir ürün yelpazesini kapsadı. Müşteriler, günlük hayatta sıkça kullanılan ürünlerde büyük fırsatlar elde ettiler. Örneğin, temel gıda ürünleri arasında taze meyve ve sebzeler, süt ürünleri, et ürünleri, unlu mamuller, temel kahvaltılık ürünleri ve atıştırmalıklar gibi birçok kategori bulunuyordu. Ayrıca, genel temizlik ürünleri arasında deterjanlar, temizlik malzemeleri, hijyen ürünleri ve kişisel bakım ürünleri gibi ürünler de indirimlerden etkilendi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN