Milli Eğitim Bakanlığı'ndan personel alım başvurusu duyuruldu! Üstelik KPSS şartı yok!

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan personel alım başvurusu duyuruldu! Üstelik KPSS şartı yok!

Milli Eğitim Bakanlığı, iş arayanlara yönelik sevindirici bir ilan yayınladı. 18 yaşını doldurmuş ve KPSS puanına sahip olmayan herkesin başvuru yapabileceği bir fırsat sunuyor. Başvuru yapmak için tek şart, başvuru koşullarına uymak.

Mudanya ilçesinde yaşayan veya hem yaşayıp hem çalışmak isteyenlere büyük bir fırsat doğdu. Mudanya Öğretmenevi Müdürlüğü, yeni personel alımı için kura çekilişi düzenliyor. Başvuru yapacak adaylar en az lise mezunu olmalı ve 18 yaşını tamamlamış olmalıdır.

Kura çekilişi 02 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:30'da Mudanya Öğretmenevi ve ASO'da (Eğitim Mah. Anafartalar Cad. No:22 /a Mudanya) yapılacak.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

iskur-is-ilani-1-1200x675.jpg

Başvuru adımları oldukça basit. Eğer Mudanya ilçesinde ikamet ediyor ve vardiyalı çalışmaya uygun olduğunuzdan eminseniz, İŞKUR üzerinden başvuru yapabilir ve ilgili tarih ve saatte düzenlenecek kura çekilişine katılabilirsiniz.

Bu iş fırsatı, sadece Mudanya ilçesinde ikamet eden adaylar için geçerli. Başvurular 24-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılmalıdır.

Mudanya Öğretmenevi Müdürlüğü, güvenilir bir çalışma ortamı ve özlük haklarının karşılandığı bu fırsatla sizleri ekibine katılmaya davet ediyor. Başvuru için son tarih yaklaşıyor, bu şansı kaçırmamanızı öneririz. İlgilenen adaylar İŞKUR İş İlanı No: 00007671412 numarası ile başvurularını gerçekleştirebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN