Milyoner Acun Ilıcalı'dan olay itiraflar! Duyanlar 'Sende mi Acun' dedi!

Milyoner Acun Ilıcalı'dan olay itiraflar! Duyanlar 'Sende mi Acun' dedi!

Acun Ilıcalı, milyonlarca izleyicisini programlarıyla kendine çeken bir isim olmasına rağmen, en çok uçak masrafının yüksekliği üzerine dert yanıyor...

Hull City'nin peşinden bir televizyon kanalını daha bünyesine katan Acun Ilıcalı, Sibel Arna'nın YouTube platformunda yayımlanan programına misafir oldu. Program sırasında "Uçakla seyahat etmek oldukça masraflı bir durum" şeklinde ifade kullandı.

"Hesapsız biri değilim" diyerek düşüncelerini aktaran Acun Ilıcalı, uçakla bir seyahate çıktığında birden fazla görevi birleştirerek hareket ettiğini vurguladı.

Sibel Arna'nın "Acun da bir tür tasarruf yöntemi uyguluyor" şeklindeki sözlerine Ilıcalı, "Kesinlikle tasarruf yapıyorum" şeklinde yanıt verdi.

2-001.jpg

Ilıcalı, yiyecek ve içecek konusunda tasarruf yapmadığını belirttikten sonra uçak masrafını dile getirince herkesin ağzı açık kaldı.

Acun, "Bir uçağın okyanusu aşması 100 bin dolarlık bir masraf çıkarıyor. Ben de bu noktada tasarruf yaptığımı belirtmeliyim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN