Monaco kraliyetinde boşanma krizi: Yoğun çalışma temposu evliliği bitirdi

Monaco kraliyetinde boşanma krizi: Yoğun çalışma temposu evliliği bitirdi

Grace Kelly'nin, Monaco Prensesi kızı Caroline'den olan torunu Charlotte Casiraghi, Fransız film yapımcısı eşi Dimitri Rassam'dan ayrıldı. Fransız basınına göre ayrılığın nedeni, Casiraghi'nin eşinin çalışma programının yoğunluğundan şikayetçi olması.

Akademi ödüllü ABD'li oyuncu ve Monaco Prensesi Grace Kelly'nin torunu Charlotte Casiraghi, dört yıllık evliliğin ardından film yapımcısı eşi Dimitri Rassam'dan ocak ayı sonunda ayrıldı.

Fransız Voici dergisi, Charlotte'un aralık ayında, çiftin, 'bir süredir bir krizden geçtiği' için yollarını ayırmalarını istediğini iddia etti.

'YOĞUN İŞ PROGRAMI' NEDEN OLDU

Sözcü'de yer alan habere göre; aktris Carole Bouquet ve Fransız-Lübnanlı film yapımcısı Jean-Pierre Rassam'ın oğlu olan Dimitri, Küçük Prens ve Üç Silahşörler filmlerinde yer almış ve iş için sık sık Paris-Los Angeles hattında zamanını geçiriyordu.

Ancak Prenses Caroline ve merhum eşi Stefano Casiraghi'nin kızı olan Charlotte'un, ailesiyle yeterince vakit geçirmediğini iddia ederek eşinin zorlu programını eleştirdiği söyleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN