Müge Anlı canlı yayınında kan donduran olay! Cinayeti itiraf etti! Anlı, 'Olacak iş değil' diyerek isyan etti

Müge Anlı canlı yayınında kan donduran olay! Cinayeti itiraf etti! Anlı, 'Olacak iş değil' diyerek isyan etti

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert ele aldığı konularla gündemde ses getirmeye devam ediyor. 32 yaşındaki Ali Diken arkadaşının yanında sırra kadem basmıştı. Diken'in ailesi ise evlatlarından haber alamayınca çareyi Müge Anlı'ya başvurmakta buldu. Ali Diken'in kaybının 36. gününde canlı yayında olan arkadaşı Zeynel Boyacı yayının ardından cinayeti itiraf etti.

Gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu ATV ekranlarında fırtınalar estiren Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kan donduran bir olay yaşandı. Antalya'da yaşayan ve günlerdir kayıp olan Ali Diken'in ailesi ünlü sunucudan Diken'i bulmak için yardım istedi.

anli.jpg

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Kaybolduğu gün bir akaryakıt istasyonunda görüntülenen Ali Diken'in yakın arkadaşı Zeynel Boyacı, Ali Diken'in kaybının 35. gününde canlı yayına çıktı. Ali Diken'in kaybından haberi olmadığını söyleyen Zeynel Boyacı'nın tutarsız konuşmaları ve şüpheli hareketleri ise dikkatlerden kaçmadı.

anlig.jpg

DÖVEREK ÖLDÜRMÜŞ

Müge Anlı'nın canlı yayınının ardından şehir değiştirmek için harekete geçen Boyacı polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. Zeynel Boyacı gözaltına alındı ve sorgusunda arkadaşını döverek öldürdüğünü ve ardından gömdüğünü itiraf etti.

mugegf.jpgMüge Anlı tüm bu gelişmeleri canlı yayında izleyicilere aktardı. Anlı, 'Olacak iş değil' diyerek isyan etti. Aile ise bu haber karşısında adeta yıkıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN