İzmir'de vahşet! Küçük çocuğu öldürüp, anneyi yaraladı

İzmir de bir eve giren yabancı uyruklu şüpheli, evde bulunan 34 yaşındaki kadını bıçakla yaraladıktan sonra yardım çığlığı atan 12 kaşındaki çocuğu öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay İzmir'in Karabağlar'da meydana geldi. İddiaya göre, henüz belirlenmeyen bir sebepten dolayı müstakil evin demir kapısının camını kırarak içeri zorla giren yabancı uyruklu L.M. (30), evde bulunan S. Ediz'i (34) bıçaklayarak yaraladı. Şüpheliyi görerek yardım çığlığı atan 12 yaşındaki Behiye Ediz'i ise bıçaklayarak öldürdü.

12 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLDÜ, ANNE AĞIR YARALI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. 12 yaşındaki Behiye Ediz'in yaşamını yitirdiği belirledi. Ağır yaralı S. Ediz ise hastaneye kaldırıldı. Kaçan zanlıyı yakalama çalışmaları devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN