Her gün kadın cinayeti! Fatih'te kadınlara bıçaklı saldırı

Her gün kadın cinayeti! Fatih'te kadınlara bıçaklı saldırı

Türkiye'nin toplumsal sorunu haline gelen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Her gün kadınlar eski eşi, sevgilisi, arkadaşı tarafından katlediliyor. Değişen tek şey ise kadınların isimleri... Bu kez kadın cinayeti İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşandı. 4 katlı binanın giriş katındaki dairede yaşayan Özbekistanlı iki kadın, 26 yaşındaki Mohamad Z. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Shakhnoza Kurbonova hayatını kaybetti. Saldırgan yakalandı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşayan Özbekistanlı iki kadın, 26 yaşındaki Mohamad Z.U. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Shakhnoza Kurbonova aldığı bıçak darbelerinin ardından yaşamını yitirdi. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Fatıma M. ifadesinde "Ben başka bir odaya kaçıp kapıyı kilitleyerek ölümden kurtuldum" dedi. Saldırgan ise polis ekiplerince evinde yakalandı.

'BAŞKA BİR ODAYA KOŞUP KAPIYI KİLİTLEDİM'

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada yaralı Fatıma M.’nin ifadesine başvurdu.

Fatıma M. “Arkadaşımla birlikte aynı evde kalıyorduk. Akşam saatlerinde ismini 'Zeki' olarak bildiğim bir kişi eve geldi. Daha sonra aramızda tartışma yaşandı. Dışardan gelen kişi bir anda bıçağını çekerek bana ve arkadaşıma saldırdı. Ben onu iterek koşup evin bir başka odasına girip kapıyı kilitledim. Polise çağırdım" dedi.

'NEDEN YAPTINIZ' SORUSUNA 'İSTEMEDEN OLDU' DEDİ

Polis tarafından yapılan çalışmalarda, eve gelen kişinin 'Zeki' ismini kullanan Afganistan uyruklu Mohamad Z.U. olduğu tespit edildi.

Polis şüpheliyi Güngören’de saklandığı evde gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli olayla ilgili sorgulandı. Şüphelinin alkolün etkisiyle ne yaptığını tam olarak hatırlamadığını olaydan pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheli “Neden yaptınız" sorusuna "İstemeden oldu" cevabını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN