Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti çözüldü mü? Müge Anlı küplere bindi! Açıklayacaksınız...

Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti çözüldü mü? Müge Anlı küplere bindi! Açıklayacaksınız...

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her geçen gün ilginç olaylar yayınlanmaya devam ediyor. Uzun zamandır çözülmesi beklenen olaylardan biri de Dj Gezgin olarak bilinen Mehmet Karahan cinayeti araştırılıyor. Peki cinayetle ilgili neler konuşuldu? Tüm detaylar haberimizde.

En çok izlenen televizyon programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz sezondan beri Mehmet Karahan cinayeti araştırılıyor. Ablası Fatma Karadağ'ın açıklamaları ise oldukça ilgi çekiyor. Peki Dj Gezgin olarak tanınan Mehmet Karahan cinayeti soruşturmasında hangi gelişmeler yaşandı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Mehmet Karahan cinayeti

Mehmet Karahan cinayeti geçtiğimiz sezon Müge Anlı ile Tatlı Sert programına taşınmıştı. İlk başta kayıp olarak aranan ve daha sonrasında ablası Fatma Karadağ'ın yaptığı açıklamalar doğrultusunda öldürüldüğü anlaşılan Mehmet Karahan cinayeti ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Fatma Karadağ programda her geçen gün birbirinden çarpıcı açıklamalar yapmaya devam ediyor. Fatma Karadağ'ın suçladığı eski sevgilisi Cemal Durmaz ise programa bağlandı ve ikili karşı karşıya geldi. Fatma Karadağ, Cemal Durmaz'ı kardeşini öldürmek ve cesedini ortadan kaldırmakla suçlarken Cemal Durmaz hiçbir iddiayı kabul etmediğini, Fatma Karadağ ile de hiçbir zaman birlikte olmadıklarını savundu. Fatma Karadağ geçtiğimiz günlerde ise yeni bir açıklama yaptı ve sevgilisi Cemal Durmaz'ın, eşini kıskanarak Mehmet Karahan'ı dövdüğünü ve komaya soktuğunu söyledi. 

Müge Anlı Dj Gezgin Cinayeti İle İlgili Gelişmeler

Programa bağlanan eski sevgili Cemal Durmaz'a Fatma Karadağ yoğun tepki göstermeye devam ediyor. Karadağ'ın açıklamalarına göre Cemal Durmaz, evde sakladıkları Mehmet Karahan'ın cesedini evden bir şekilde çıkardı ve Fatma Karadağ'ın bilmediği bir yere gömdü. Fatma Karadağ, Cemal Durmaz ile olan yüzleşmesinde cesedin yerini söylemesini, kardeşini onun öldürdüğünü, ceset çıktıktan sonra kemiklerden parmak izlerinin çıkacağını belirtti. Müge Anlı ise iki tarafın da yaptığı açıklamaların birbirinden çelişkili olması dolayısıyla tepki gösterdi. Her yayına bağlandığında kendisine iftira atıldığını söyleyen Cemal Durmaz'a sık sık sevgili olmadığı halde neden Fatma Karadağ ile birlikte yaşadığı sorulsa da Cemal Durmaz'dan bu konuyla ilgili net bir cevap alınamadı. Fatma Karadağ için kuşları beslediği, eve hırsız girerse evi kontrol etmesi için yanında tuttuğunu söyledi. Ancak Fatma Karadağ ve yayına bağlanan birçok tanığa göre ikili her zaman birbirlerinden eşim diye bahsetmiş ve Cemal Durmaz gittikleri her yerde Fatma Karadağ ile ilgilenilmesi gerektiğini söylemiş. 

Mehmet Karahan Cinayeti İle İlgili Gelişmeler

Programda en çok tepki gösterilen isimlerden biri de Fatma Karadağ'ın oğlu olan Alim Karadağ oldu. Alim Karadağ'ın da bildiği birçok şey olduğu, ancak bunları annesinin korkusundan sakladığı düşünülüyor. Fatma Karadağ'ın damadı Muammer de Alim ile konuşmayı denese de faydası olmadı ve Alim çoğu şeyi bilmediğini iddia etti. Ancak öğrenilene göre Alim Karadağ da Cemal Durmaz'a baba diye hitap etmiş. Müge Anlı programda konuşulanlara şu şekilde tepki gösterdi; "Kendi cezaevine giren bir insan, kendisine faydası olmayan bir insan nasıl başkalarına fayda sağlayabilir ki? Cemal Durmaz, bu insanların hiçbiri salak değil, sadece bir şekilde çoluğunu çocuğunu cezaevinden çıkarabileceğini düşünüyor. İşte denize düşen bazen yılana sarılabiliyor. Fatma Hanım'la sevgili olmadığınızı söylüyorsunuz, madem aşk yaşamadınız o zaman senelerce neden birlikte yaşadığınızı burada açıklamak zorundasınız. Burada açıklamıyorsanız bile resmi makamlar bunun hesabını soracaktır ve resmi makamlar öğrendikten sonra ben buradan da açıklarım. Sizin beraber tüm yaptıklarınız ve Fatma Hanım ile olan ilişkiniz emin olun ki araştırılmaya devam ediyor. Bu bahsi geçen zamanlarda neler yaptığınız, kimin sizinle ilgili şikayette bulunduğu. Hepsi araştırılıyor." Dj Gezgin olarak tanınan Mehmet Karahan cinayeti ile ilgili hangi gelişmelerin yaşanacağı ve cesedin nereye gömüldüğünün ortaya çıkması için araştırmalar devam ediyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN