Müge Anlı eşinin mesajını ifşa etti! O detay herkesi şaşırttı! Hamamda kadınla…

Müge Anlı eşinin mesajını ifşa etti! O detay herkesi şaşırttı! Hamamda kadınla…

ATV ekranlarının yakından takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert de mesaj detayı ortalığı karıştırdı. Müge Anlı canlı yayında eşinden gelen o mesajı ifşa etti. İşte merak edilen mesaj detayı…

Sabah kuşağının en çok takip edilen programı arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert de yaşananlar gündemdeki sıcaklığını koruyor. 2022 yılında Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştiren Müge Anlı aradığı aşkı buldu. Eşiyle mutlu bir evlilik sürdüren güzel sunucu programda ilginç bir olaya imza attı. Kayıpları bulan aileleri bir araya getiren Müge Anlı cinayet vakalarını da bir bir çözüyor. Olaylar çözülürken stüdyoda yaşanan gergin anlar da hem programdakileri hem de ekran başındakileri tedirgin ediyor. Müge Anlı Bu kez programda eşi ile arasında geçen bir mesajı paylaştı. Canlı yayında eşinden gelen mesajı aktaran güzel sunucu herkesin yüzünde tebessüm oluşturdu. İşte merak edilen mesaj detayı…

“KOCAMDA GİDİYOR”

Geçtiğimiz gün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Hamamcı Dilek Sarıkaya arasında geçen konuşma gündeme gelirken Müge Anlı eşinin de hamama gittiğini söyledi. Müge Anlı, “Bu böyle bildiğimiz hamam mı? Bu erkekler giriyor. Erkek bölümü… Erkek hamamına girdiğinde öyle kadınlarla konuşma şansları var mı?” ifadelerini kullanırken ekran başındakiler de neler olduğunu anlamaya çalıştı.

muge-anli-program.jpg


Eşinin hamama gittiğini ifade eden Müge Anlı, “Merak ettim şimdi yani nereden kadın buldu da konuşuyor? demek arada gitmek lazım nereye gidiyorlar diye?” sözlerini dile getirdi.

EŞİNDEN YANIT GECİKMEDİ

Müge Anlı ile Dilek Sarıkaya arasında geçen konuşmanın üzerine Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Eşinden gelen mesajı programda açıklayan ünlü sunucu ise herkesi güldürdü. Erkek hamamında kadın oluyor mu? sorusunu yönelten Müge Anlı canlı yayında sorusunun cevabını aldı.

muge-anli-hamam.jpg

Canlı yayın esnasında programı takip eden yüzbaşı oldu konuya son noktayı koydu. Yüzbaşıoğlu tarafından gönderilen mesajda "Bizimkinde yok kadın madın" ifadeleri yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN