Müge Anlı'dan bebek müjdesi! Saklayamadı

Müge Anlı'dan bebek müjdesi! Saklayamadı

5 ay önce evlenen Müge Anlı, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir hamle yaptı. Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evlenen Anlı'nın o hareketini gören şaşırdı. 1 kız çocuğu annesi Anlı'nın bu hamlesi sonrası akıllara "Anne mi olacak?" sorusu geldi. Bakın ne yaptı?

Haziran ayında evleneceğini duyuran ünlü sunucu Müge Anlı 26 Haziran tarihinde Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla nikah masasına oturmuştu. 48 yaşındaki başarılı programı evlendikten hemen sonra Instagram hesabından bir hamle yaptı. Görenler ise "Hamile mi? yorumları yağdırdı. İşte o detay

muge.jpg

5 AYLIK MÜGE ANLI'DAN ŞAŞIRTAN HAMLE

ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı, evlilik sonrasında hemen soyadını değiştirmişti.

m.jpg

Soyadına Yüzbaşıoğlu'nı ekleyen Anlı, bu sefer kafaları karıştıran bir hareket yapmıştı. 3. kez nikah masasına oturan Anlı, düğününe dair hiçbir paylaşım yapmazken, düğün fotoğrafı bekleyenleri şaşırtan bir hamle de bulundu.

yurt.jpg

O HAREKETİ KAFA KARIŞTIRDI

Türkiye'nin çok izlenen programına imza atan Müge Anlı, son dönemlerde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. İlk eşi Burhan Akdağ ile 2 kez nikah masasına oturan fakat evliliğini şiddet yüzünden bitiren Müge Anlı, yıllar sonra evlenme kararı aldı. Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evlenen Anlı'nın son yaptığı kafaları karıştırdı.

muge1.jpeg

ANNE Mİ OLACAK?

Lidya Müge adında bir kızı olan Anlı'nın Instagram hesabından anne bebek sayfasını takibe alması akıllara 'Çocuk mu düşünüyor? sorusunu getirdi.

bebek1.jpg

Anlı, henüz bu iddialara ilişkin açıklama yaptı. Takipçileri ise bu habere çok sevindi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN