Müge Anlı küçük dilini yuttu! Pavyonda kadının ayakkabısından içki içmek için ödediği para şok etti

Müge Anlı küçük dilini yuttu! Pavyonda kadının ayakkabısından içki içmek için ödediği para şok etti

ATV’nin popüler programı Müge Anlı’da yine ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Programa katılan bir kişinin pavyonda kadınların ayakkabısından içki içmesi ve buna ödediği para ‘yok artık’ dedirtti. Hem Müge Anlı hem seyirci şaşkına döndü. İşte detaylar…

ATV’nin izlenme rekorları kıran programı Müge Anlı İle Tatlı Sert’te birbirinden enteresan olaylar yaşanmaya devam ediyor. Programın son olaylarından biri ise hem izleyiciyi hem de sunucu Müge Anlı’yı şaşkına çevirdi. 2020 senesinde pirinç tarlasında ölü bulunan lakin hala katiline ulaşılamayan Sevim Yıldırım cinayeti son günlerin en merak edilen konuları arasında yer alıyor. Söz konusu cinayet ile alakalı ortaya atılan iddialar ise duyanları şaşkına çeviriyor. Ergün Yıldırım'ın arkadaşı ile pavyonda eğlendiği ve kadınların ayakkabısından içki içtiği iddia edildi. Müge Anlı duyduklarına inanamadı.

yeni-proje-23.jpg

ERKEK KARDEŞLERİNİ ŞÜPHELİ TUTTU

Programda 75 yaşındaki Sevim Yıldırım’ın cinayeti işlenirken Çankırı da pirinç tarlasında ölü bulunan kadının kızları annelerinin ölümünde erkek kardeşlerinin payı olduğunu düşünüyor. Cinayetin katili bulunamazken kız kardeşler Müge Anlı canlı yayınında şüphelilerle yüzleşti.

Canlı yayında ortaya atılan iddialar duyanları şaşkına çevirirken, Ergün Yıldırım'ın arkadaşı Necati ile pavyonda eğlendiği ve kadınların ayakkabısından içki içtiği iddia edildi.

yeni-proje-24.jpg

MEKAN SAHİBİ CANLI YAYINA BAĞLANDI

Söz konusu iddialardan sonra bir eğlence mekanı sahibi canlı yayına bağlanarak, “Ergün ile Necati bir hafta boyunca benim mekanıma geldi 3 sene önce. Bütün kadınlarla alem yaptılar. Ergün kadınlarla oturdu. Necati kadınların ayakkabısından içki içiyordu” açıklamasında bulundu.

MÜGE ANLI ŞOK GEÇİRDİ

Müge Anlı duydukları karşısında “İğrenmiyorsunuz da. Düşünsenize bütün mantar hastalıkları yani. Birisinin terliğini bile giymek doğru değil” dedi.

Necati bey iddiaları reddederken Ergün bey ise pavyonda eğlendiklerini kabul etti. Müge Anlı bu duyduklarından sonra mekan sahibine dönüp “kadın ayakkabısından içki içmek için para mı ödeniyor? Kaç TL ödeniyor?” diye sordu.

Mekan sahibi ise “Bir tanesi 600 TL. 12 bin TL'lik bir ödeme yapması gerekiyor” dedi. Müge Anlı ise “İğrenç bir şey bu ya” diyerek isyan etti.

yeni-proje-25.jpg

RAHMİ ÖZKAN DA DAYANAMADI

Rahmi Özkan ise, “O anda iğrenç bir şey olarak görmüyorlar ki. Onlara meftun olan kadının ayak topuğunun değdiği yerde içki içmenin kendilerine göre hevesi başka” dedi.

Müge Anlı, yaşanan bu olay karşısında “Hiç hijyenik değil. Bir de 12 bin TL” diyerek sinirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN