Müge Anlı Lina öldü mü, bulundu mu?

Müge Anlı Lina öldü mü, bulundu mu?

Tüm Türkiye bu konuyu konuşuyor! Duyanlar bu kadarda olmaz dedi! Günlerdir merak içerisinde bulunmaya çalışan Lina'dan haber geldi... Müge Anlı'nın programında bulunmaya çalışılan Lina öldü mü, bulundu mu? Soruları merak içerisinde araştırılmaya başlandı. Konuyla ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Lina Nazlı Erbay bulundu mu? Atv ekranlarının en fazla seyredilen programları arasında yer alan Müge Anlı Tatlı Sert'te her gün ilginç ve gizemli olaylara tanıklık ediyoruz. Müge Anlı, olaylarla ilgili sır perdesini aralamaya devam ediyor. Öte yandan her gün saat 10:00'da ekranlarda yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te tartışılan konular da ilgi görüyor. Naime ve Lina olayı artık kamuoyunun yakından izlediği, merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Müge Anlı Lina ve Naime bulundu mu? Müge Anlı Lina öldü mü? İşte detaylar…

MÜGE ANLI LINA ÖLDÜ MÜ?

Naime ve Lina'nın annesi Melisa'nın eski arkadaşı para için tehdit etti. "Şu kadar para getirmezsen çocuklarını göremezsin." Diye tehditler alan Melisa, Müge Anlı'dan çocuğunu kaçıran kişiyi aramasını istedi. 7 aydır çocuklarını göremeyen aileler çocuklarını arıyor. Eski arkadaşları Lina ve Naime'yi kaçırdı. Müge Anlı, Gamze ile iletişime geçerek bilgi aldı. Melisa'ya göre Gamze isimli bir kişi Melisa'nın çocuklarından para kazanmaya çalıştı. Melisa'ya kötü işler yaptırdı ve sonra çocuklarını görmeyeceği konusunda tehdit etmeye başladı.

Olaylardan sonra Müge Anlı'yı aradı. Kiraz Alkurt isimli bir kadın, Gaziantep'te 6 aydır Naime'ye bakıyor. Naime'ye bakması için Mart ayında Kiraz adındaki birisi ile temasa geçildi. Her şeyden habersiz olan Kiraz Hanım, 6 ay boyunca bebek Naime'ye baktıktan sonra bebek Naime bulundu.

Lina'dan yürek burkan bir haber aldık. Melisa Hanım'dan çocuğunu kaçıran arkadaşı Gamze ve sevgilisi bir çocuk giyim mağazasının derin dondurucusunda ölü bulundu. Naime'yi bulduktan sonra Gamze ve sevgilisi, Naime'yi büyüten Kiraz Hanım'a ulaşıldı. Araştırdıktan sonra üzücü bir haber alındı. Otopsi raporu henüz yapılmamasıyla birlikte Lina’nın öldürüldüğü düşünülmekte ve aylardır dondurucuda kalmış.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN