Müge Anlı muradına erdi! İşte Düğünden ilk kare

Müge Anlı muradına erdi! İşte Düğünden ilk kare

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında İstanbul Emniyet Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran başarılı sunucu Müge Anlı 25 Haziran günü yakınlarının katıldığı bir davetle dünya evine girdi. 3. kez nikah masasına oturan Anlı'nın düğününe ilişkin ilk kareler geldi. Bakın nikahına kimler katıldı?

Genelde işi ile gündeme gelen Müge Anlı bu defa özel hayatı ile geldi. Sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sevenlerine mutlu haberini paylaşan Müge Anlı, "Evleniyorum" diyerek Şinasi Yüzbaşıoğlu ile bir yola girdiklerini açıkladı. Herkesi mutlu eden bu haberden önce yakın dostlarıyla kına gecesi düzenleyen Anlı 25 Haziran'da nikah masasına oturdu. Aralarında Zuhal Toplar, Zahide Yetiş gibi isimlerinde bulunduğu nikahtan ilk görüntüler geldi.

anlimuge.jpg

MÜGE ANLI-ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU NİKAH MASASINA OTURDU

3. defa nikah masasına oturan Müge Anlı, hayatını saygı duyduğum bir mesleği var diyerek İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birleştirdi. Daha önce gazeteci Burhan Akdağ ile 2 defa nikah masasına oturan Anlı'nın Akdağ'dan bir kızı var. Özel hayatını gözlerden uzak yaşan başarılı sunucu 14 yıl sonra evlenme kararı aldı.

icek.jpg

"MUHTEŞEM BİR GECEYDİ"

48 yaşındaki Müge Anlı, 58 yaşındaki Yüzbaşıoğlu ile 25 Haziran tarihinde nikah masasına oturdu. Nikah kameralardan uzak kıyılırken, yakın dostları Anlı'yı özel gününde yalnız bırakmadı. Anlı'nın nikahına yakın dostları Zuhal Topar, Zahide Yetiş ve Şebnem Bursalı gibi isimler katıldı. Nikahtan paylaşım yapan 3 yakın dost "Çok özel biri ve bizim için muhteşem bir geceydi" notunu düştüler.

İŞTE YILIN DÜĞÜNDEN YAKIN DOSTLARIN YAPTIĞI PAYLAŞIM

zelan.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN