Müge Anlı programlarından çıkardığı en büyük dersi açıkladı: Bunu isteyen kadınlardan uzak durun

Müge Anlı programlarından çıkardığı en büyük dersi açıkladı: Bunu isteyen kadınlardan uzak durun

Uzun yıllardır ATV’de gündüz programı sunan Müge Anlı, programda söylediği her sözle gündem olmaya devam ediyor. Son olarak yaptığı açıklamalarda ise şu ana kadar programlarından çıkardığı en büyük dersi paylaştı. Ünlü sunucu “bunları isteyen kadınlardan uzak durun” diyerek ağızları açık bıraktı. İşte detaylar…

ATV’de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan ünlü isim Müge Anlı, uzun yıllardır televizyon sektöründe yer alıyor. Her cümlesi ve her hareketiyle olayların merkezinde bulunan ünlü isim, uzun yıllardır yaptığı bu programı günümüzde hala aynı başarıyla devam ettiriyor. Birbirinden ilginç olayların ekrana getirildiği bu programda faili meçhul cinayetler çözülürken kayıplar bulunuyor. Müge Anlı ise her olayın başında, ortasında ya da sonunda akşam tespitleri ve söylemleriyle gündem yaratıyor.

yeni-proje-2024-02-25t123322-082.jpg

“BU KADINLARDAN UZAK DURUN” DİYEREK AÇIKLADI

İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evli olan Müge Anlı, özellikle de kadınlara karşı söylemleriyle sık sık magazin gündemine geliyor. Kadınların özgürlüğünü savunurken bir yandan da kendi ayakları üzerlerinde durmalarının önemine değinen ünlü isim bu kez şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. Uzun yıllardır programı çıkardığı en büyük dersi açıklayan Anlı, “bunları isteyen kadınlardan uzak durun diyerek” şu cümleyi kurdu:

“Müge Anlı: Bir kadın evlenirken ya da sevgili olurken para, pul, bilezik, ev, araba istiyorsa o kadından kaçın.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN