Müge Anlı'da Afganlı itirafı! Duyan "Yok artık" dedi

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Masume isimli kadın 19 yaşındaki kızının kaybolduğunu iddia ederek Müge Anlı'dan yardım istedi. Olayı anlatan kadın ilginç bir detay daha verdi. Afganlı damadı hakkında ayrıntılar veren kadın devlet tarafından damadına ev verildiğini itiraf etti. İşte herkesin tepkisine yol açan o olay.

Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu hafta ağızları açıkta bırakan bir olay yaşandı. Kaybolan 19 yaşındaki kızı için Müge Anlı'ya başvuran kadın, Afgan damadı hakkında şoke eden bir itirafta bulundu. Duyanlar tepki gösterdi.

1665048378713-dev.jpg

KIZINI ARAMAYA GELEN KADINDAN İLGİNÇ İTİRAF

Beylikdüzü'nde kaybolan kızı için Müge Anlı'dan yardım isteyen Masume isimli kadın, kızının 19 Eylül tarihinden beri evden kaçtığını iddia ederek yaşadıklarını anlattı. Kızının Afganlı biri ile evlendiğini ve balayından döndükten sonra kayıplara karıştığını söyleyen kadın ilginç bir ayrıntı da verdi.

kadin.jpg

"DEVLET AFGANLI DAMADIMA EV VERDİ"

Masuma Hanım'ın iddiasına göre, Afganlı damadına devlet tarafından ev verildi. Beylikdüzü'nde Masum hanım, "Kızını aramaya gelen kadın, "Beylikdüzü'nde devletin verdiği bir ev var diyor damadım. Devlet nasıl bir ev vermiş bilmiyorum. Sitede kalmışlar" diyerek herkesi şaşırttı.

tepki.jpg

Bu iddia sonrası göçmen sorunu tekrardan gündeme geldi. İddiayı duyanlar "Afganlılara ev nasıl verebilirler" Biz kira ödeyemiyoruz Afgan'a ev verilmiş" "Devlet Afganlıları besliyor" gibi çok sayıda tepki yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN