Müge Anlı'da filmleri aratmayan olay! Böylesini de duymadınız... Yengesiyle kaçma hikayesi şoke etti

Müge Anlı'da filmleri aratmayan olay! Böylesini de duymadınız... Yengesiyle kaçma hikayesi şoke etti

ATV ekranlarında yayınlanan ve her yeni bölümüyle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Filmleri aratmayan olay. Anakadın isimle kadın ile yengesine kaçan eşinin arasında yaşananlar tüm Türkiye'nin ağzını açık bıraktı. Canlı yayına bağlanan Anakadın Hanım’ın eşi Halil Kural öyle şeyler söyledi ki duyanlar kulaklarına inanamadı. Böylesini ilk defa duyacaksınız. Nasıl kaçtığını tek tek anlattı. İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son olaylar tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Anakadın isimli kadının eşi olan Halil Kural'ın yengesine kaçma hikayesi herkesi şoke etti. Müge Anlı'da filmleri aratmayan olay. Canlı yayına bağlanan Halil Kural, kaçış hikayesini tek tek anlattı. Eşler canlı yayında birbirine girdi. Herkes ağzı açık şekilde izledi. Bu görüntüleri ilk defa göreceksiniz. Bakın Müge Anlı'da neler yaşanmış?

20 YILLIK EŞİNİ YENGESİYLE...

Eşinin yengesine kaçtığını iddia eden Anakadın isimli kadın Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istemişti. Kadının yardım isteğini geri çevirmeyen Müge Anlı, iki eşi canlı yayında yüzleştirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Anakadın Hanım eşinin engelli çocuğunu da bırakıp abisinin eşi ile beraber kaçtığını dile getirmişti. 20 yıldır Anakadın ile evli olan Halil Kural’ın yengesi iddiaları doğruladı. Canlı yayına katılan Halil Kural’a Anakadın zehir zemberek sözler söyledi.

fvdvd.jpg

KİRLİ ÇAMAŞIRLARINI İFŞA ETTİ

Halil Kural ile canlı yayında yüzleşen Anakadın Hanım, "Hangi bir gün çocuğumun temizliğine yardımcı oldun? Çocuğuma mama aldın, bez aldın? Sen babalık yapmadın. Ben Ferdi'yi yoklukta büyüttüm. Bir kadın olarak resmen evin erkeğiydim. Bu evde ben erkektim, sen kadındın. Şimdi ahlaksıza erkeklik yapıyorsun. Seralarda ne yaptığınızı, Antalya’da el ele gezdiğinizi ben biliyorum." diyerek isyan etti.

MÜGE ANLI SİNİRDEN ÇILDIRDI

Sözlerine devam eden Anakadın, "Biz evde meyve beklerken sen yengemin kollarındaydın." diyerek herkesin ağzını açık bıraktı.

Duydukları karşısında şoke olan Müge Anlı Halil Kural'a "Abin de konuştu, herkes biliyor Elvan ile beraber olduğunu. Onu bile söyleyemiyorsunuz. İki kardeşin karısı kocası beraber, bu hiçbir şeye sığmaz. Bu kadın senin hasta oğlunla tek başına. Bu neye sığar?" diyerek tepki gösterdi.

dfvdfv-14.jpg

Halil Kural açıklamasında eşi ile her gün kavga ettiğini söyledi. Müge Anlı neden yengesi Elvan ile beraber olduğunu itiraf etmediğini sorduğunda ise, “Şu anda Elvan ile beraber değiliz” dedi. Müge Anlı, "Elvan kabul ediyor ve benim özel hayatım diyor. Sen niye reddediyorsun?" diye sordu. Halil Kural ise sorulara yanıt veremedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN