Müge Anlı’da iğrenç olay! Damadıyla aşk yaşıyormuş: Hem kayınvalidesini hem de kızını hamile bırakıp…

Müge Anlı’da iğrenç olay! Damadıyla aşk yaşıyormuş: Hem kayınvalidesini hem de kızını hamile bırakıp…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar yine herkesi şaşkına çevirdi. 3 ay önce, annesi ile ‘kocam’ dediği sevgilisinin altınları ile kaçtığını aktaran Nehir’in anlattıkları herkesi hayret içinde bıraktı. İşte, Müge Anlı’daki iğrenç olayın perde arkası…

Müge Anlı’nın programında yaşanan son olay herkesi şaşkına çevirdi. Stüdyoya bugün konuk olan 18 yaşındaki Nehir ve babası Savaş’ın anlattıkları ağızları açık bıraktı. Baba ve kızı 3 ay önce evden kaçan Şirin Hanım’ı aramak için programa başvurdu.

Adanalı olan ve Niğde’de aynı mahallede yaşadığı Selahattin ile 2 sene önce ilişki yaşamaya başladığını anlatan Nehir, ilişkisinden olan çocuğunun geçen hafta yaşına girdiğini de söyledi.

ANNESİ VE SEVGİLİSİ ALTINLARI ALIP KAÇTI

Ancak asıl ağızları açık bırakan olaylar zinciri bundan sonra başladı. 40 yaşında olan annesi Şirin Hanım ile sevgilisi Selahattin’in 2 burma bilezik, bir cumhuriyet altını, kayınvalidesindeki altınlar ve 11.000 TL’yi alarak kaçtığını söyledi. Nehir haricinde 3 çocuğu daha olan Şirin hanım onları ise kocasına bırakarak gitmiş.

muge-anli.jpg

24 yaşında olan sevgilisiyle birlikteliğinden hamile kaldığını belirten Nehir, yaşı tutmadığı için resmi nikah kıyamadıklarını resmi nikah için tarih aldıklarında ise sevgilisinin annesiyle kaçtığını anlattı:

"Kocam öz annemin yanında bana hep hakaret ederdi. Kötü davranıp, döverdi" deyince Müge Anlı da kaçan kadının öz anne olup olmadığı birkaç kez sorguladı doğal olarak.

Annesi ile kocam diye hitap ettiği sevgilisi kaçtıktan sonra böbreği ile ciğerinden parça alınarak kanser teşhisi konulduğunu anlatan genç kız ayrılık sürecini ise şöyle anlattı:

Selahattin biriyle kavga etmişti ve kafası rahatlasın diye annemlere gittik. Sabah da 'sen beni mutlu edemiyorsun' diyerek ayrılmak istediğini söyledi'

muge-anli-2.jpg

“KAYINVALİDEMİ YARDIM ETMEK İÇİN GÖTÜRDÜM”

Canlı yayına telefon ile bağlanan Selahattin ise, "Ben kayınvalideme yardım etmek için götürdüm. Biz Nehir'le iki yıldır evliyiz. Ne o beni ne de ben onu mutlu edemedim. Ayrılmak istediğimi söyleyince de beni dövdü" ifadelerini kullandı.

Tiktok’taki öpüşmeli pozlarla ilgiliyse savunması “Ben sıcakkanlı bir insanım” olunca Müge Anlı resmen çileden çıktı ve “Başlatma sıcakkanlılığından! Ne sıcakkanlılığı be” diyerek çıkıştı.

muge-anli-1.jpg

Söz konusu videoları kaçarken veya kaçtıktan sonra değil Nehir'le birlikte olduğu dönemde çektiğini bir de sevgilisinin bu konudan haberdar olduğunu anlatan adamın sözleri izleyenlerin de tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN