Müge Anlı'da şaşkına çeviren ilişki itirafı! Cinayetin altından yasak aşk çıktı!

Müge Anlı'da şaşkına çeviren ilişki itirafı! Cinayetin altından yasak aşk çıktı!

Müge Anlı'da yine herkesin ağzını açık bırakan olaylar yaşanıyor. Burhan Karakuş cinayetinin ardındaki sır perdeleri bir bir aralandı. Ortaya çıkan sırlar ise herkesi şaşkına döndürdü. İşte Burhan Karakuş cinayeti hakkında merak edilen tüm detaylar…

Demir çelik fabrika işçisi Burhan Karakuş'un yol kenarında ölü olarak bulunmasının ardından olay ardındaki sır perdeleri de aralanmaya başladı. Burhan Karakuş'un cesedinin yanında bulunan tabanca dikkat çekerken ilk incelemelerde intihar olduğu düşünüldü. Burhan Karakuş cinayeti üzerinde incelemeler devam ederken olayın cinayet olduğu anlaşıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında olayın iç yüzü ortaya çıkarken yasak aşk iddiaları ise akıllara durgunluk verdi. Burhan Karakuş'un abisinden gelen açıklamalar ise herkesi şaşkına döndürdü. İşte Burhan Karakuş cinayeti hakkında merak edilen tüm detaylar…

DNA TESTİ İSTENDİ


Burhan Karakuş cinayetinin ardından ortaya atılan iddialar ise hem izleyenlerin hem de Müge Anlı'nın ağzını açık bıraktı. Burhan Karakuş cinayetinde baldızı ile cinsel ilişki yaşayan damat ve Feride'nin yasak aşkı duyanları şaşkına çevirdi.

burhan-karakus.jpg

İNTİHAR SÜSÜ VERİLDİ


19 Eylül 2020 yılında meydana gelen olayın ardından cinayetin ardındaki sır perdelerini aralamak isteyen aile soluğu Müge Anlı'da aldı. Zonguldak Ereğli Dedeler köyü yakınında yanında tabanca ile bulunan genç adamın cesedi üzerinde yapılan incelemeler sonrasında ilk belirlemelerde intihar olduğu kayıtlara işlendi.

burhan.jpg
Olay üzerinde araştırma çalışmaları derinleştikçe intihar değil cinayet olduğu ortaya çıktı. Yapılan araştırmalar sonucunda Burhan Karakuş'un öldürüldüğü gece yanında Utku Oktay, Emrullah Kartal ve Kartal Ordu olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler gözaltına alınırken suçlamaları da kabul etmediler.

CİNAYET AÇIĞA KAVUŞUYOR

Yapılan incelemeler sonrasında parmaklarında silah ateşlemesine bağlı swap örnekleri bulunan Utku Oktay'ın savcılıkta ve mahkemede verdiği ifadeler ortaya çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen Oktay'ın daha önce Burhan Karakuş'un eşi ile mesajlaştı ortaya çıktı. Eşine daha önce Burhan Karakuş ile mesajlaşırken yakaladığını aktaran Oktay, "Telefonu alıp baktığımda şu anda ölü olan Burhan ile mesajlaştığını gördüm." sözlerini dile getirdi.
Burhan Karakuş'un mesajda 'Ne yapıyorsun can' yazdığını dile getiren Oktay, eşinin de 'Yemek hazırlıyorum can' yanıtını verdiğini belirtti. Daha sonra eşinin telefonundan eşinin ağzıyla Burhan ile mesajlaştığını dile getiren Utku Oktay, “'Beni seviyor musun' mesajıma 'Bunu gözlerine bakarak söylesem' diye yazdı.” dedi.

muge-anli-burhan.jpg
Daha sonra mesajda 'Bu akşam yok, yola gidecek can' yazdığını vurgulayan Oktay, Burhan'ın ise 'Akşama yanındayım' yazdığını söyledi. Kendisinin daha sonra Burhan'ı arayıp mesajları sorduğunu belirten Utku Oktay, “Aralarında bir şey olmadığını sadece bir an boşluğa düştüğünü ve bu nedenle böyle bir şey yaşandığını söyledi. Ben inandım ve kanuna aykırı bir şey yapmadım" açıklamalarında bulundu.


İNTİHAR ETMEYE ÇALIŞTI


Olayın yaşandığı gece Burhan Karakuş'un da olduğu arkadaşları ile birlikte alkol aldıklarını ifade eden Oktay, kendisinin saat 23.00 sıralarında yanlarından ayrıldığını ve evde uyurken Burhan Karakuş'un öldüğü haberini aldığını vurguladı. Yasak ilişkinin sırları bir bir ortaya çıkarken canlı yayında yaşananlar da herkesin ağzını açık bıraktı. Ortaya atılan bir İddia kapsamı da Ahmet Uslu adlı kişinin kızının kına düğününde Feride'nin sevgilisi Burhan ile Gamze'yi bastığını ve üzerlerine gittiği söylendi. Feride'nin intihara teşebbüs etmesindeki nedeni sevgilisiyle kardeşi arasındaki ilişkiyi öğrenmesi olduğu ifade edildi.

feride-muge-anli.jpg
Ortaya atılan iddialar Feride tarafından yalanlanırken kardeşi Gamze'den gelen açıklamalar ise herkesi hayrete düşürdü. Burhan Karakuş ile gönül ilişkisi yaşadığını dile getiren Gamze "Ablam Burhan Karakuş'la olan gönül ilişkimi o vurulduktan sonra öğrendi." dedi.

YASAK İLİŞKİDE KAN DONDURAN İDDİALAR


Yasak ilişkide Burhan'ın abisi canlı yayına bağlanarak DNA testi vereceğini belirtti. Kendisiyle birlikte birkaç ismi daha sıralayan Burhan Karakuş'un abisi birinin Tuncay Oktay diğerinin ise Fırat Keskin olduğunu belirtti. Müge Anlı Feride'ye bu isimlerin kim olduğunu sorarken Feride birisinin eski eşi olduğunu Yani Utku'nun amcası olduğunu aktardı. Feride, diğer ismin ise Utku'nun bir akrabası olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN