Müge Anlı'daki çoklu ilişki itirafı şaşkına çevirmişti! Derya'dan dikkat çeken paylaşım! Bu sözleri şaşırttı

Müge Anlı'daki çoklu ilişki itirafı şaşkına çevirmişti! Derya'dan dikkat çeken paylaşım! Bu sözleri şaşırttı

Müge Anlı'nın programında birden fazla sevgili itirafıyla herkesi şaşkına çeviren Derya Yalçınkaya, sosyal medya hesapları üzerinden sıklıkla paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Son olarak oğluyla birlikte profil resmini değiştirip Alparslanım yazan Yalçınkaya'nın paylaşımı da dikkatlerden kaçmadı. Paylaşımda "Dağ olsaydı böyle bir ihanetle yerle bir olurdu ama ben yıkılmadım" gibi ifadeler göze çarpıyordu.

Müge Anlı'daki çoklu ilişki itirafıATV ekranlarından yayınlanan Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında işlenen bir konu oldukça ses getirdi. Çoklu ilişki itirafıyla gündeme oturan olayın başkahramanı Derya Yalçınkaya'nın itirafı ve sonrasında yaşadıkları vatandaşlarda merak uyandırmaya devam ediyor.

Müge Anlı'daki çoklu ilişki itirafı

TV ekranlarından gelen itirafın sonrasında olaya yayın yasağı getirilirken bu yasaktan dolayı olayın programda işlenmesi bırakıldı. Askıya alınan olaydaki iddialara karşılık olarak ise açılan dava ile birlikte devam eden bir hukuki süreç bulunmaktadır.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN PAYLAŞIMLAR YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Olayın merkezinde adı geçen Derya Yalçınkaya, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Son olarak profilinde oğluyla birlikte bir fotoğraf yayınlayan Yalçınkaya, bilgi bölümüne oğlu Alparslan'ın adının yazılı olduğu bir kalp ekledi.

Müge Anlı'daki çoklu ilişki itirafı

Derya Yalçınkaya'nın TikTok'taki son paylaşımı da tartışma yarattı. Söz konusu paylaşımda, "Dağ olsaydı böyle bir ihanetle yerle bir olurdu. Ama ben yok olmadım" yazıyordu. Video neredeyse yarım milyon kez görüntülendi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN