Müge Anlı'daki DJ Gezgin cinayetinde iğrenç detay! Cesedin başında ilişkiye...

Müge Anlı'daki DJ Gezgin cinayetinde iğrenç detay! Cesedin başında ilişkiye...

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen DJ Gezgin cinayetinde şoke eden bir detay ortaya çıktı. 2017 yılında öldürülüp cesedi yok edilen Mehmet Karahan'ın gömüldüğü yer hala bilinmezken, canlı yayında açıklanan bir detay mide bulandırdı. DJ Gezgin'in ablası Fatma Karahan bakın ne söyledi?

Geçen sezon Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen DJ Gezgin cinayeti hala sırrını korurken, cinayete dair bazı detaylarda gün yüzüne çıktı. DJ Gezgin olarak bilinen Mehmet Karahan'ın cesedi hala ortada yok. Ablası Fatma Karahan'ın yıllar sonra Müge Anlı'ya gelip yardım istemesiyle 2017 yılında işlenen cinayet dosyası tekrar açıldı. Cinayetin detayları ise kan dondurdu.

mugeanli.jpg

MÜGE ANLI'DA AKIL ALMAZ İTİRAF

Sevgilisi Cemal Durmaz'ın kardeşini öldürdüğünü iddia eden Fatma Karahan, cinayetin işlendiği anları Müge Anlı'ya anlattı.

djgezgin1.jpg

Kardeşinin cesedinin ortaya çıkmadı için yayına katılan Fatma Karahan'ın şüpheli tavırları da gözlerden kaçmadı. 2017 yılında dövülerek öldürülen Mehmet Karahan'ın cesedi sırra kadem basarken, cinayetin aydınlanması için Müge Anlı devreye girdi.

dj.jpg

DJ GEZGİN CİNAYETİNDE MİDE BULANDIRAN DETAY

Cemal Durmaz ve Fatma Karahan karşılıklı birbirlerini suçlarken, Fatma Karahan'ın verdiği detaylar kan dondurdu.

cinaet.jpeg

Cemal Durmaz'ın kardeşi Mehmet Karahan'ı öldürdükten sonra kokmaması için suladığını söyleyen abla, kardeşinin öldürüldüğü gün Cemal Durmaz'ın kendisini cesedin başında cinsel ilişkiye zorladığını itiraf etti. Fatma Karahan'ın bu itirafı herkesi şoke etti.

djgezgin.jpg

"CESEDİN BAŞINDA CİNSEL İLİŞKİYE ZORLANDIM"

Kardeşini öldüren Cemal Durmaz'ın cesedin olduğu yerde kendisini ilişkiye zorladığını söyleyen Fatma Durmaz, "Cesedin yerini söyle. Sen öldürdün. Kemiklerden belli olur. Cemal benden vazgeçtiği için cinayeti itiraf ettim. Cemal, kardeşimin ölüsü tuvaletteyken benimle ilişkiye girdi. Beraber olmaya zorladı. Bunları yaptırdı. Ben yine sesimi çıkaramadım. Ağzıma yastıklar dayadı. Banyoda soğuk suların altında kaldım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN