Müge Anlı'daki rezalette ikinci perde! Öyle şeyler anlattı ki seyirciler "Susturun şu kadını artık" diye ayağa kalktı

Müge Anlı'daki rezalette ikinci perde! Öyle şeyler anlattı ki seyirciler "Susturun şu kadını artık" diye ayağa kalktı

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Selim Yalçınkaya'nın ölümü araştırılmaya devam ediliyor. Programın yeni bölümüne ise 'çoklu ilişki' itirafı damga vurdu. Selim'in eski eşi Derya'nın açıklamaları herkesi utandırdı. Derya, eşinin "çoklu ilişki" itirafını yanında oturan kadının yüzünü kapatarak izlemesi dikkat çekti. Derya'nın anlattıkları sonrasında programdaki seyirciler "Susturun şu kadını artık" diye ayağa kalktı.

Atv ekranlarında Müge Anlı'nın sunumuyla izleyiciyle buluşan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' adlı programda programın sunucusu Müge Anlı'nın, cinayeti araştırılan Selim Yalçınkaya'nın eski eşi Derya'yı ihanet yazışmalarıyla yüzleştirdiği anlar kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. Programın yeni bölümüne ise 'çoklu ilişki' itirafı damga vurdu.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümde yazışmaların detaylarını görünce şoke olan Anlı, hayretler içerisinde kalarak Derya'ya tepki göstermiş, Müge Anlı yazışmaları okuması üzerine Derya, yazışmaları kabul etmişti.

"BEN EŞİMLE BÖYLE KONUŞAMAM"

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Selim Yalçınkaya'nın ölümü araştırılmaya devam ediliyor. Programın yeni bölümüne ise 'çoklu ilişki' itirafı damga vurdu.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümde Selim'in eşi tarafından ihanete uğradığı öne sürülürken eski eşi Derya da canlı yayında yer almıştı. Müge Anlı, Derya'ya resmi kayıtlarda da yer alan ihanet yazışmalarını göstermiş ve yazışmalardaki ayrıntılara çok sinirlenen Anlı, "Ben eşimle böyle konuşamam" demişti.

m4

Müge Anlı, ihanet yazışmasının belgelerini Derya'ya göstererek "Sen eşin ilk öldüğünde verdiğin ifadede kabul etmemişsin Erdoğan'la birlikteliğini. Ama daha sonraki ifadende kabul etmişsin. Senin bu karı-koca yazışmaların var. Ben senin 2 katın yaşındayım. Ben hiç kimseyle böyle konuşamam, ne eşimle konuşabilirim, ne bir kız arkadaşımla konuşabilirim... Hele ki eşime bu kadar böyle yaşadığım ilişkinin ayrıntılarını anlatmak... Kızım siz ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz?" demişti.

Derya'nın ise Müge Anlı'nın tepkisine yanıtı "Ben eşimle her şeyi konuşabiliyordum, o da bana konuşuyordu aynı şekilde." olmuştu.

"SENİN KOCAN SANA BUNLARI YAZSA HOŞUNA GİDER MİYDİ?"

Ancak Anlı, bu konuşmaların hiçbir şekilde yapılamayacağını açıklayarak "Ama bunlar zaten eşinle en başta konuşmaman gereken şeyler." şeklinde konuştu. Derya, kendisine yönelik iddialara karşı "O öyle değil. Kendi attıklarını silmiş benim attıklarım duruyor." demişti.

Yazışmaların içeriğine vurgu yapan Anlı'nın Derya'ya "Senin kocan sana bunları yazsa hoşuna gider miydi?" sorusu üzerine Derya "Gitmez tamam da bana diyor ki şunu mu yaptın, ben de dedim evet bunu yaptım. Sinir anımla dedim." cevabını vermişti.

dero.jpeg

MÜGE ANLI'DAN SERT TEPKİ

Müge Anlı, elinde yazışmaların yer aldığı kağıtlarla birlikte "Kusura bakmayın ama bir karılığın, kocalığın, arkadaşlığın da bir sınırı vardır. İnsan kocasına bunları nasıl yazar kızım? Bunlar bütün dosyada var. Bunları nasıl yazabilirsin kocana?" ifadelerini kullanmıştı. Yazışmaları kabul etmeyen Derya ise "Ben bunu kabul etmiyorum. Ben böyle yazmadım." demişti..

Derya, yazışmalarda söylediklerini savunmak için "Mesela bu konuşmada, bunu bunu yaptın mı Derya dedi, ben Selim bunları yapmadım dedikçe o yok böyle mi yaptın dedi. Ben de o sinir anıyla yaptım Selim dedim." ifadelerini kullanmıştı.

muge.jpeg

GÖZLERİ AÇILDI

Anlı ise "Yaptım demiyorsun ki ayrıntılarını anlatıyorsun." şeklinde konuşmuş, bunun üzerine Derya ise "Zaten benim adıma bir sürü fake hesap açılmış. Ben böyle bir hesap kullanmadım." yanıtını vermişti.

Müge Anlı'nın tekrar yazışmaları gösterip "Bunları yazdın mı, yazmadın mı?" diye sorması üzerine yazılanları okurken gözleri bir anda açılan Derya, bir süre okuduktan sonra "Ben yazdığımı kabul ederim zaten. Bunları böyle yazmadım." yanıtını vermişti.

"BENİMKİLERİ SİLMİŞLER"

Anlı'nın tekrar "Bunlar senin yazın mı değil mi? Senin yazın biliyorsun, resmi kayıtlar bunlar. Okumuyorum da." şeklinde konuşması üzerine Derya "Benimkileri silmişler ama. Ben bunları yazdım ama kendi yazdığını silmiş." diye kendini savunmuştu.

Anlı bir kez daha "Bunları sen yazdın mı yazmadın mı?" diye sorunca Derya nihayetinde "Yazdım" diyerek ihanet yazışmalarını kabul etti.

dero-002.jpeg

"BEN ONUNLA HER ŞEYİ KONUŞUYORDUM"

"Bu ne demek yani kızım?" diyerek tepkisini gösteren Anlı'ya Derya "Ben de 19 yaşında bir kızım. O sinir anıyla... Psikolojik olarak da çöktüm." sözleriyle cevap verdi. Müge Anlı'nın "Bunları nasıl kocanla konuşabiliyorsun?" sorusuna ise Derya'nın yanıtı "Ben onunla her şeyi konuşuyordum" oldu.

MÜGE ANLI RESMEN ÇILDIRDI "BANA KOCAM BUNLARI YAZSA BİLMİYORUM GÖZÜM GÖRÜR MÜ?"

Yazışmaların ayrıntıları ekranlarda yayınlanmasa da ayrıntılı bazı anlatımların olduğuna dikkat çeken Anlı, "Her şeyi derken... Tabii ki naptın bugün işte diye konuşulur da başkası bana bunu bunu yaptı diye yazılır mı?" sözleriyle çıkıştı.

Derya ise gerekçe olarak "Ben konuştum. Onu deli etmek için." dedi. Canlı yayında konuşmalara çok sinirlenen "Neyi hedefliyordun, birini öldürsün diye mi?" dedi ve "Ayrıntılarını okumayacağım. Bana kocam bunları yazsa bilmiyorum gözüm görür mü?" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında ağızları açık bırakan çoklu ilişki itirafı! Yanında oturan kadın utancından yüzünü kapattı

ÜÇLÜ İLİŞKİ İTİRAFI

Programın dün yayınlanan bölümünde ise Derya, "ihanet yazışmalarıyla" ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Mesajlara açıklık getirmek istediğini söyleyen Derya, "Söyleyemedim ama artık benim üstüme yönelen bir şey var. Selim'in bana bu mesajları ayrıntısıyla yazdırmasının amacı kendisini tatmin etmesi aslında" dedi.

Genç kadının bu sözlerinden sonra stüdyoda "Vaay! Ne adammış ya" sesleri yükseldi. Müge Anlı'nın tepkilere müdahale etmesi sonrası konuşmasına devam eden Derya, "Ben evlendiğimden beri, kendini tatmin etmek için benimle aynı odada 'Şunu da mı getirsek, şöyle mi yapsak' gibi ilişkinin şeylerini anlatıyordu" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında ağızları açık bırakan çoklu ilişki itirafı! Yanında oturan kadın utancından yüzünü kapattı

YANINDAKİ KADIN YÜZÜNÜ KAPATTI

Derya, eşinin "çoklu ilişki" itirafını yanında oturan kadının yüzünü kapatarak izlemesi dikkat çekti. Sözlerine devam eden Derya, "Benim bu mesajları atmamın nedeni, kendisi bana sürekli baskı yapıp, artık bunu normal bir şeye getirmişti kendini tatmin etmek için" şeklinde konuştu.

"SUSTURUN ŞU KADINI ARTIK"

Derya'nın anlattıkları sonrasında programdaki seyirciler "Susturun şu kadını artık" diye ayağa kalktı. Ayrıca Derya'nın açıklamaları da sosyal medyada tepki topladı. Pek çok kullanıcı 'bu kadar rezillik çok fazla' gibi yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN