Müge Anlı'dan 'öpücüklü' poz! Tarzı gençlere taş çıkardı

Müge Anlı'dan 'öpücüklü' poz! Tarzı gençlere taş çıkardı

Sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert ortalığı kasıp kavuran ünlü sunucu Müge Anlı bu defa çok başka bir haberle gündeme geldi. Günlük hayatından paylaşım yapan Anlı'nın öpücüklü paylaşımı beğeni rekorları kırdı. İşte Müge Anlı'nın sosyal medyayı yıkan paylaşımı.

ATV'de sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çok sayıda cinayeti aydınlatan başarılı sunucu Müge Anlı, bu defa işi ile değil özel hayatı ile gündeme geldi. Özel hayatını kapalı kapılar ardında yaşayan Anlı, açtığı Instagram sayfasından bazı anlarını sevenleri ile paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde adı şarkıcı Sinan Akçıl aşk dedikodularına karışan Müge Anlı sessizliğini korurken, yeni yaptığı paylaşımla herkesin dikkatlerini üzerine çekti. İşte o fotoğraflar.

anli-muge.jpg

MÜGE ANLI'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Kayıp ve cinayet yayınlarının yanı sırra Esra Erol ile aralarında başlayan format tartışmasından dolayı son zamanlarda gündemden düşmeyen Müge Anlı, bu defa bambaşka bir haberle gündeme geldi.

1447713.jpg

Özel hayatı ile bu aralar magazinde yer alan Anlı'nın günlük yaşantısı da sevenleri tarafından merak konusu oldu. Sina Akçıl ile Sarıyer'de bir mekanda yemek yerken görüntülenen Anlı, aşk dedikoduları hakkında henüz bir açıklama yapmazken, Akçıl'dan da Müge Anlı aşkına ilişkin 'Konuşmak istemiyorum' açıklaması geldi. Tüm bunlar yaşanırken, yeni açtığı sosyal medya hesabı üzerinden bazen günlük hayatından paylaşımlar yapan Anlı, şapkalı hali ile dikkatleri üzerine çekti.

muge-esra.jpg

ŞAPKALI HALI BEĞENİ REKORU KIRDI

Özel hayatını genelde göz önünde yaşamaktan hoşlanmayan Anlı, son paylaşımı ile gönülleri fethetti. Tarzı ile sevenlerinden tam not alan Anlı'nın sevimli halleri ise herkesi gülümsetti. Güneşli bir günde şapkalı ve gözlüklü tarzı ile paylaşım yapan Anlı, elinde rakun ile fotoğraf çekildi.

MÜGE ANLI'DAN RAKUN SEVGİSİ

Hayvanlara olan sevgisi ile bilinen Anlı bu defa programı ile değil paylaşımıyla gündeme geldi. Eline rakun alan Anlı fotoğrafın altına, "Çok sevdiğim rakun'u elime alıp sevebildim sonunda. Bana bu mutluluğu yaşatan Park of İstanbul'un değerli ekibine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Paylaşımın rakun'a öpücük atan Anlı'nın gönderisi kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı. Anlı'nın rakunlu paylaşımının altına ise şu yorumlar geldi:

'Çok tatlı', Ahh çok güzel',

Anlı gelen yorumlara, 'Keşke verseler alırdım eve' cevabını verdi.

İşte Müge Anlı'dan dikkat çeken o paylaşımlar

mugeanli.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN