Müge Anlı'dan şiddet itirafı! Kullandığı şeyi duyan inanamadı

Müge Anlı'dan şiddet itirafı! Kullandığı şeyi duyan inanamadı

Televizyonların sevilen ismi Müge Anlı, kendi programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şaşırtan bir açıklama yaptı. Kadın şiddetine dikkat çeken Anlı, güvenliği için ne kullandığını açıkladı. Duyanlar "Müge'de olsan korkuyorsun" yorumları yaptı. Bakın Müge Anlı erkek şiddetine karşı nasıl bir önlem almış?

Yıllardır ATV ekranlarında program yapan Müge Anlı, yayınlarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çok sayıda dosyayı aydınlatan Anlı, bu kez erkek şiddetine dikkat çekti. Anlı, telefonundaki bir uygulamayı göstererek tüm kadınlara önerdi.

mugeanli.jpg

MÜGE ANLI YAYINDA AÇIKLADI

Geçen yıl Emniyet mensubunu Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, nazardan dolayı evliliğini gözlerden uzak yaşamaya devam ediyor. Gelinlikli hali merak konusu olurken, Anlı yayınlamama kararı almıştı.

anlimuge.jpg

GÖZALTI MORLUKLARI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Son dönemlerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Müge Anlı, göz altı morluklarıyla da dikkat çekeme başladı.

anli.jpg

Gözaltı morluklarını gizlemek için TV filtresi kullandığı ortaya çıkan Anlı, bu kez kullandığı telefon uygulamasıyla konuşuldu.

sinasiyuzbasioglu.jpg

O DA KULLANIYORMUŞ MEĞER

Yayında kadına şiddete dikkat çeken Anlı, "Bende kullanıyorum" diyerek KADES uygulamasını kullandığını söyledi. Bazı kullanıcılar ise "Kimseye güvenmiyor" yorumları yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN