Müge Anlı'dan 'Taksim' paylaşımı! Bakın ne yazdı?

Müge Anlı'dan 'Taksim' paylaşımı! Bakın ne yazdı?

Taksim'de 6 kişinin hayatını kaybettiği terör olayında ünlülerden de tepkiler çığ gibi büyüdü. Paylaşım yapanlar arasında ünlü araştırmacı gazeteci Müge Anlı da vardı. Bakın Müge Anlı Taksim yaşanan patlama için ne paylaştı?

Türkiye'yi derinden üzen Taksim patlamasında hayatını kaybedenler için ünlüler de paylaşımlar yaptı. Herkesin severek izlediği gazeteci Müge Anlı'dan da terörü lanetleyen bir paylaşım geldi.

821x465-muge-anli-ile-tatli-sert-1667979754404.jpg

MÜGE ANLI'DAN TAKSİM PAYLAŞIMI

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı Taksim'de yaşanan patlamadan dolayı acısını sosyal medya paylaşımıyla dile getirdi. Terörü lanetleyen Anlı'nın paylaşımı çok sayıda yorum aldı.

anli.jpg

"YİNE CANIMIZ YANDI"

Patlamada hayatını kaybedenler için üzüntüsünü dile getiren ünlü sunucu, "Yine canımız yandı. İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" notunu düştü.

canimiz-yandu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN