İmamoğlu kendisine benzetilen kişileri yorumladı: Erdoğan'a aşı yapan doktora tam puan

Ali Sunal'ın, bir programda İBB Başkanı İmamoğlu'na kendisine benzeyen kişilerin fotoğrafını gösterdiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aşı yapan doktorun da İmamoğlu'na benzerliği dikkat çekerken, İBB Başkanı'nın o fotoğrafa yorumu güldürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, YouTube’daki ‘Zor Sor Komik’ isimli programının yeni bölümünde oyuncu Ali Sunal’ın konuğu oldu. Ali Sunal, program sırasında İmamoğlu’na kendisine benzetilen bazı kişilerin fotoğraflarını gösterdi.

'CUMHURBAŞKANINA AŞI YAPAN BEN MİYİM ACABA DEDİM'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aşı yapan doktorun da İmamoğlu'na benzetilmesi dikkat çekerken İBB Başkanı, fotoğraf hakkında şunları söyledi:

"Sayın cumhurbaşkanına aşı yapana ben bile defalarca baktım. Ben miyim acaba diye. O kadar benziyor ki... Yanlış hatırlamıyorsam başhekimdi. Ben kendisine hediye olarak bir kitap seti de yolladım. Telefonla da konuştuk, buluşalım dedik. Buluşamadık ama şuna defalarca baktım. Çünkü saç tıraşı, rengi her şeyi ben."

'BU ANI HATIRLARDIM'

Ardından Ali Sunal, İmamoğlu'na "Ama şu anı da hatırlardınız değil mi?" diye sordu.

İmamoğlu da "Hatırlardım. O kadar itinalı aşı yapıyorum ki o anda; acaba iyi gelebilir mi, iyileştirebilir miyim? diye. İtinalı farkındaysan" yanıtını verdi.

Ali Sunal da "Siz yapsanız da böyle yapardınız" deyince İmamoğlu, "Tabi çok itinalı" karşılığını vererek gülümsedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN