Dua Lipa Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda sahne almayacak: Sözlerini yerine getirdiğinde gelirim

Dua Lipa Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda sahne almayacak: Sözlerini yerine getirdiğinde gelirim

Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan Katar'da, organizasyonun açılış töreninde sahne alacağı iddiasını yalanlayan şarkıcı Dua Lipa, "İnsan hakları sözlerini yerine getirdiğinde ve Dünya Kupası'na ev sahipliği etme hakkı kazandığında Katar'a gitmek için heyecanlıyım" dedi.

Katar'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek Dünya Kupası'nın açılış töreninde sahne alacağı iddialarıyla sosyal medya gündemine oturan dünyaca ünlü pop yıldızı Dua Lipa'dan iddiaya yalanlama geldi.

Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Kosova asıllı İngiliz şarkıcı, "Böyle bir performansım olmayacak ve orada sahne almak için de hiç masaya oturmadım" dedi.

'İNSAN HAKLARI SÖZLERİNİ YERİNE GETİRİRSE GELİRİM'

"İngiltere'yi uzaktan destekliyor olacağım" diyen Lipa, "İnsan hakları sözlerini yerine getirdiğinde ve Dünya Kupası'na ev sahipliği etme hakkı kazandığında Katar'a gitmek için heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

BTS YILDIZI JUNG KOOK SAHNE ALACAK

20 Kasım'da Al Bayt Stadyumu'nda yapılacak törende şu ana kadar sadece BTS yıldızı Jung Kook'un yer alacağı doğrulandı. ABD'li rapçi Diplo, DJ Calvin Harris ve Jamaikalı şarkıcı Sean Paul da turnuva süresince gerçekleşecek Fifa Fan Festival'de sahne alacak.

Pazar günü Sir Rod Stewart da geçen sene Katar'da sahne almayı reddettiğini açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN