Şahan Gökbakar'ın 'tatbikat' videosu güldürdü

Komedyen Şahan Gökbakar, AFAD tarafından yurt genelinde gerçekleştirilen deprem tatbikatı sırasında canlı yayında Edis'in Martılar şarkısının çalınmasına değindiği esprili bir video yayınladı.

İçişleri Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) koordinasyonunda Türkiye genelinde 12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 18.57'de deprem tatbikatı yapıldı.

Ülke genelinde ilk kez uygulanan tatbikat kapsamında, saat 18.57'de tüm vatandaşların cep telefonlarına gönderilen 'Hayati Uyarı Bildirimi' ile Türkçe ve İngilizce sesli uyarı yapıldı.

Televizyonlar ve radyo kanallarından mesaj yayınlandı, vatandaşlar tatbikat sırasında önceden belirlenen sağlam ve güvenilir alanda 'çök-kapan-tutun' hareketini yaptı.

cok-kapan-tutun-hareketi-nasil-yapilir.jpg

DEPREM TATBİKATINDA EDİS'İN 'MARTILAR' ŞARKISI ÇALDI

'Çök-Kapan-Tutun' adı verilen tatbikata canlı yayında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da AFAD merkezinden katıldı.

AFAD'dan canlı yayınlanan görüntülerde, tatbikat sırasında yaşanan bir karışıklık nedeniyle pop şarkıcısı Edis'in 'Martılar' şarkısı çaldı.

Deprem tatbikatı sırasında AFAD'da kendi şarkısının çalınması ile ilgili sosyal medya hesabından yorumda bulunan Edis ise, "Bana kendi şarkımda çök kapan yaptırdınız ya" ifadesini kullandı.


ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN DEPREM TATBİKATI VİDEOSU

Kamuoyunun gündemine oturan bu anlarla ilgili sosyal medyada çok sayıda yorum gelirken Şahan Gökbakar da Edis'in Martılar şarkısıyla ilgili mizahi bir video paylaştı.

Acil durum anonsunun duyulduğu videoda ünlü komedyen, "Aha afet mesajı" diyerek çök-kapan-tutun pozisyonuna geçti.

Videoda, Edis'in Martılar parçasının sesi duyulurken, Şahan Gökbakar da çök-kapan-tutun pozisyonunda dans etti.

Deprem tatbikatını tiye aldığı videosunu Instagram hesabından "Afet meşazı" notuyla paylaşan Şahan Gökbakar'ın videosu binlerce kullanıcı tarafından beğenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN