Özcan Deniz'in Almanya konseri 'vize' engeline takıldı

Özcan Deniz'in Almanya konseri 'vize' engeline takıldı

Özcan Deniz'in Almanya'da vermeyi planladığı konser, ünlü şarkıcının ve orkestra ekibinin vize başvurularının sonuçsuz kalması nedeniyle ertelendi. Yapım şirketi, Berlin konserinin yeni tarihini de açıkladı.

Yeni yıla doğru hızla ilerlerken birçok şarkıcı, 2022'nin son konserleri vermek için yurt içinde ve yurt dışında sahne alıyor.

Almanya'nın başkenti Berlin'de 2 Aralık 2022 Cuma günü konser vermeye hazırlanan Özcan Deniz, vize engeline takıldı.

Türk vatandaşlarının Schengen vizesi başvurularının reddedilmesinin oranında son 1 yıldır artış yaşanıyor.

VİZE BAŞVURUSUNA YANIT ALAMADI

Almanya'daki konser için vize başvurusu yapan Özcan Deniz ve orkestra ekibi, Almanya Konsolosluğu'ndan olumlu ya da olumsuz bir sonuç alamadı.

Vizede yaşanan sorun nedeniyle şarkıcının konseri 2023 yılına ertelendi.

YENİ KONSER TARİHİ BELLİ OLDU

Özcan Deniz'in yapım şirketi tarafından yapılan açıklamada şöyle dendi:

"Sevgili Özcan Deniz hayranları, 02.12.2022 günü Berlin'deki konserimiz için altı haftadır vize başvurusu sonucunu beklemekteyiz. Şu ana kadar olumlu ya da olumsuz sonuç alınamadığı için konserimizi 27.04.2023 tarihine ertelemek zorunda kaldığımızı duyurmak isteriz. Anlayışınız için sonsuz teşekkürler. Görüşmek dileğiyle..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN