Fatih Kısaparmak ile oğlu Kaan Kısaparmak'tan 'Bu Adam Benim Babam' düeti

10 yıl sonra çıkardığı yeni albümle müzikseverlerin karşısına çıkan Fatih Kısaparmak, konuk olduğu 'Şarkılar Bizi Söyler' programında 17 yaşındaki oğlu Kaan Kısaparmak ile 'Bu Adam Benim Babam' şarkısında düet yaptı.

Şarkıcılar Sibel Can ve Hakan Altun ile klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici'nin yorumlarıyla yer aldığı müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler' programının bu haftaki konuğu, Türk halk müziği şarkıcıları Fatih Kısaparmak ve Şebnem Kısaparmak oldu.

fatih-kisaparmak-sarkilari.jpg

10 yıl aranın ardından ilk kez yeni albümüyle hayranlarının karşısına çıkan Fatih Kısaparmak, klasikler arasında yer alan birbirinden güzel eserlerini programda seslendirdi.

KAAN KISAPARMAK SESİYLE BEĞENİ TOPLADI

Fatih Kısaparmak, 'Bu Adam Benim Babam' şarkısını seslendirirken oğlu Kaan Kısaparmak stüdyoya girerek şarkıya eşlik etti.

Kaan Kısaparmak'ın stüdyoya girişiyle baba-oğul arasında duygusal anlar yaşandı.

kaan-kisaparmak-kimdir-kac-yasinda-nereli.jpg

İkili ardından bağlamalarını ellerine alarak unutulmaz türküleri art arda söyledi.

17 yaşındaki Kaan Kısaparmak, 'Eğilmem' parçasındaki performansıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı.

sarkilar-seni-soyler-son-bolum-izle.jpg

fatih-kisaparmakin-oglu-kaan-kisaparmak-kimdir.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN