Nükhet Duru: Kadınların sokakta taytla gezmesi hoş bir görüntü değil

Nükhet Duru: Kadınların sokakta taytla gezmesi hoş bir görüntü değil

Şarkıcı Nükhet Duru, önceki gün katıldığı bir davette basın mensuplarına verdiği demeçte, kadınların tay giymemesi gerektiğini, hoş bir görüntü olmadığını söyledi.

Türkiye'de 70'li 80'li yıllar pop müziğinin güçlü seslerinden şarkıcı Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde bir markanın defilesine katıldı, daha sonra bir otelin davetinde sahneye çıktı.

Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden 68 yaşındaki sanatçı, kadınları hedef alan açıklamalarda bulundu.

"TAYT OLAYINA BİR DUR DEYİN ARTIK"

Nükhet Duru "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir dur deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam. Ancak öbür türlü çorapla sokakta dolaşan birçok kadın görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum

Bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince yurtdışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız..." şeklinde konuştu.

"BİR KEZ DAHA GÖZDEN GEÇİRMEK LAZIM"

Ayrıca 'starlık' sistemine karşı olduğunu ifade eden Nükhet Duru, "Ben bu sisteme karşıyım. Herkesin herkese rahatlıkla ulaşabileceği bir dönemde 'starlık' olayını bir kez daha gözden geçirmek lazım" dedi.

Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklamaları, kamuoyunda tartışma konusu oldu.

nukhet-duru-gencligi.jpeg
Nükhet Duru / Aklımda Sen Fikrimde Sen - Karadır Kaşların (1974)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN