Yayınlanmamış şarkıları çalınan Lana Del Rey'den hayranlarına çağrı

Yayınlanmamış şarkıları çalınan Lana Del Rey'den hayranlarına çağrı

Dizüstü bilgisayarının, kameralarının ve sabit disklerinin yakın zamanda çalındığını duyuran şarkıcı Lana Del Rey, hayranlarına, sızdırılacak şarkılarını dinlememe ve yayınlanan kişisel fotoğraflarına bakmama çağrısında bulundu.

ABD'li şarkıcı Lana Del Rey, yabancı kişilerin kişisel bilgilerine eriştiğini dile getirerek, Instagram'dan bir video paylaştı. 37 yaşındaki şarkıcı, videosunda şunları söyledi:

"Sizinle konuşmak istediğim bir şey var. Birkaç ay önce arabamı Melrose Place'e park ettim ve bir dakikalığına oradan uzaklaştım. Ve sırt çantamı içeride bıraktığım o tek seferde, biri arabamın bütün camlarını kırıp eşyalarımı çaldı. Çantamın içinde bilgisayarım, üç adet kameram ve sabit disklerim vardı."

lana-del-rey-kimdir.jpg

BİLGİSAYARINDAKİ HER ŞEY SİLİNDİ

Simon&Schuster yayıncılık firması için üzerinde çalıştığı kitapla birlikte bilgisayarında olan her şeyi uzaktan silmek zorunda kaldığını belirten Lana Del Rey, "Ancak insanlar bir şekilde telefonuma erişebiliyor henüz yayınlanmamış şarkılarımı ve kişisel fotoğraflarımı sızdırabilirler" diye konuştu.

KARİYERİNİN 9. ALBÜMÜNE HAZIRLANIYORDU

Geçen yıl yayınladığı 'Blue Banisters' adlı albümünün ardından 9. albümü üzerinde çalışan deneyimli şarkıcı, "Sadece belirtmek isterim ki, tüm bunlara olanlara karşın çıkaracağım şarkılara güveniyorum; ve birçok farklı seviyedeki güvenlik riskine rağmen, yapabileceğim en iyi şarkıyı yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

lana-del-rey-sarkilari-filmleri.jpg

"NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM"

2019 yılında da bir hırsızlık olayı yaşayan Lana Del Rey, "Kitabımla yeniden başlamam gerekse bile, ki öyle yapıyorum; belli ki bir an için bile olsa arabada hiçbir şey bırakmayacağım. Aynı sorunları evde de yaşadık" dedi ve şunları ekledi:

"Mahremiyetim için ricada bulunmanın bir işe yarayacağını sanmıyorum, ama dürüst olmam gerekirse neyin sızdırılacağı konusunda endişeliyim. İki yıllık videolar, son birkaç yılda hayatımın küçük bir parçasına dönüştürmeyi planladığım her şey ve çalınan eşyalarımda başka her ne varsa; onlara ne olacağından tam olarak emin değilim. Sadece bunun zor olduğunu anlatmak istiyorum. Gerçekten yapacak bir şey yok, çünkü cihazlarımı daha güvenli hale getiremiyorum."

"SIZDIRILAN ŞARKILARIMI DİNLEMEYİN"

Sözlerine, "Lütfen şarkılarımı duyarsanız dinlemeyin, henüz resmi olarak yayınlanmadılar" şeklinde devam eden ünlü şarkıcı, "Ve çalınan kameralarla ilgili ne olacağını göreceğiz. Bu, normalde paylaşmayacağım bir şey ama ne olacağı konusunda endişeleniyorum. Hepsi bu kadar. Teşekkürler" diyerek bitirdi.

lana-del-rey-nereli-kac-yasinda.jpg

"VASİYETİM DÖVMEDE YAZIYOR"

Lana Del Rey, geçen yıl, vefat ettikten sonra şarkılarının yayınlanmasını yasakladığını duyurmuştu. Şarkıcı, açıklamayı müzisyen arkadaşı Anderson Paak'in konuyla ilgili yaptırdığı dövmesini paylaşarak yapmıştı.

Anderson Paak, koluna, "Ben öldüğüm zaman, lütfen ölümümden sonra adımın geçtiği albüm veya şarkı yayımlamayın. Onlar sadece demo ve insanların dinlemesi için yapılmadı" sözlerini yazdırmıştı.

Lana Del Rey de sosyal medya hesabından bu dövmenin fotoğrafını paylaşıp, gönderisinde, "Benim vasiyetim de Anderson Paak'in dövmesinde yazıyor" ifadelerini kullanmıştı.

lana-del-rey-boy-kilo.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN