Kanye West ünlü sosyal medya platformunu satın alıyor

Kanye West ünlü sosyal medya platformunu satın alıyor

Son dönemde Yahudi karşıtı söylemleriyle tepki çeken ünlü rapçi Kanye West, aşırı sağcılar tarafından kullanılan sosyal medya platformu Parler'i satın almaya karar verdi. Satışı, platformun bünyesinde bulunduğu şirket duyurdu.

İlginç açıklamalarıyla gündemden düşmeyen dünyaca ünlü rapçi Kanye West; Trump destekçileri, muhafazakarlar ve aşırı sağcılar tarafından kullanılan Amerikan sosyal medya platformu Parler'i satın alıyor.

NTV'de yer alan habere göre; plaformu bünyesinde bulunduran Parlement Technologies, yaptığı açıklamada, anlaşmanın tüm seslerin memnuniyetle karşılandığı iptal edilemez bir ekosistem yaratılmasına yardımcı olacağını belirtti.

NE OLMUŞTU?

Açıklamada West'in platformu hedeflerine ulaştıracağı vurgulandı. West Yahudi karşıtı söylemleri nedeniyle geçtiğimiz hafta sosyal medya platformları Instagram ve Twitter gibi platformlardan engellenmişti.

Parler, seçim sonrası ABD'deki isyanlar sırasında bazı kullanıcıların daha fazla şiddet çağrısı yapmak için sosyal medya platformunu kullanmasıyla dikkat çekmişti. İsyanların ardından Amazon Web Services, Apple ve Google’ın uygulamayı kullanımdan kaldırmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN