Kanye West: Bilinmeyen güçler hayatımı mahvediyor

Kanye West: Bilinmeyen güçler hayatımı mahvediyor

Yahudi karşıtı söylemleri nedeniyle kendisine tepki yağan ve iş anlaşmalarını kaybeden rapçi Kanye West, bir tweet yüzünden hayatının mahvolduğunu belirterek bunun bazı 'bilinmeyen güçler' tarafından yapıldığını iddia etti.

Son dönemde yaptığı ayrımcı açıklamalarla tepki toplayan ABD'li rapçi Kanye West, sosyal medya hesabında yine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.

Karşılaştığı yaptırımlarla bir günde servetinden ciddi kayıp veren ve bu sebeple artık bir milyarder olmayan, bazı müzik platformlarının çalma listelerini kaldırdığı rapçi, “Bilinmeyen bazı güçler, hayatımı bir tweet yüzünden mahvetmeye çalışıyor. Bu benim tüm şüphelerimi doğrular mı?” diye bir paylaşım yaptı.

'DAHA İYİ İŞLER YAPABİLİRİZ'

West, paylaşımına “Mark Zuckerberg platformunu (Instagram) kullanmama hala izin varken bunları tekrar söyleyeceğim. Tüm anlaşmaları görelim: film, spor, müzik ve mortgage anlaşmalarını. Bu sayede daha iyi işler yapabiliriz ve yapacağız da” notunu düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN