Kevin Spacey cinsel istismarla yargılandığı davada ailesinden bahsetti: Babam neo-Nazi'ydi

Kevin Spacey cinsel istismarla yargılandığı davada ailesinden bahsetti: Babam neo-Nazi'ydi

Oscar'lı oyuncu Kevin Spacey'nin cinsel taciz davası devame diyor. 1980'li yıllarda o zaman 14 yaşında olan Anthony Rapp'e cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan ve kariyeri yok olma noktasına gelen Oscar'lı aktör, mahkemede kendisini savunurken "Bunları bugüne kadar hiç konuşmadım" diyerek ailesinin ırkçı yapısından ve şiddet gördüğünden bahsetti.

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü ünlü aktör Kevin Spacey, 1980'li yıllarda 14 yaşındaki Anthony Rapp'e cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanıyor. Dün New York'ta devam eden duruşmada Spacey, saldırı suçlamalarıyla ilgili kendisini savundu.

NTV'de yer alan habere göre; savunmasını yapmak üzere mahkemede kürsüye çıkan House of Cards yıldızı, şu anda Star Trek: Discovery'de oynayan 51 yaşındaki Amerikalı aktör Anthony Rapp'e karşı uygunsuz davranışta bulunduğu iddiasını reddetti. Rapp’in, Spacey’yi cinsel istismarla suçladığı dönemdeki yaşı 14’tü.

1-003.jpgAnthony Rapp

Spacey, ayrıca eski film koordinatörü Andre Holzman'ın da 1980’li yıllarda olduğunu öne sürdüğü benzer iddialarını da yalanladı.

'BABAM IRKÇI VE ŞİDDET UYGULAYAN BİRİYDİ'

Spacey, mahkemede beklenmedik şekilde kendi çocukluğunu ve ailesini anlattı. Ailesi tarafından ırkçı ve şiddet içeren davranışlara maruz kaldığını açıkladı.

“Babam bir beyaz üstünlükçü ve neo-Naziydi” diyen Amerikalı aktör, kendisinin ve kardeşinin ebeveynlerinin ırkçı, şiddet içeren ve sağcı inançlarına maruz kalarak büyüdüklerini anlattı.

“Bunları kamu önünde hiç konuşmadım” diyen Spacey, “Babam bana eşcinsel olabileceğimi düşünerek bağırırdı. Eşcinsel topluluğu için çok aşağılayıcı bir küfür kelimesi kullanırdı” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Spacey’nin cinsel istismar davası sürüyor. Spacey, daha önce Rapp'in iddiasını Twitter'dan yanıtlamış, olayı hatırlamadığını belirterek, “son derece uygunsuz sarhoş davranış” için özür dilemişti.

Spacey daha önce İngiltere'de 2005-2013 arasında üç erkeğe yönelik cinsel saldırı suçlamalarını reddetmiş, 2019'da ise kendisine yönelik uygunsuz davranış ve cinsel saldırı suçlaması davaları Massachusetts'te mahkeme tarafından düşürülmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN