Taylor Swift’in yeni albümü ortalığı yıktı geçti

Taylor Swift’in yeni albümü ortalığı yıktı geçti

Taylor Swift'in dün dinleyicilerle buluşturduğu albümü 'Midnights' müzik dünyasını yakıp kavurdu. Albümündeki şarkılardan biri olan Anti-Hero Spotify ve YouTube üzerinden 12 milyon kişi tarafından izlendi. Şarkıcının yeniden pop müziğe ve pop anlatım tarzına dönmesini işaret eden albüm Spotify tarihinin en çok dinlenen ünvanını ise şimdiden aldı.

Amerikalı şarkıcı Taylor Swift’in 10. stüdyo albümü ‘Midnights‘ dün dinleyicilerle buluştu. Albüm için önceden saat ilan edildi ve tam o saat geldiğinde yüzbinlerce insan birden şarkıları dinlemek isteyince şarkıları yayınlanan Spotify’ın sunucuları yetersiz kaldı, sistem bir süre için çöktü.

Anti-Hero, Swift’in bu albümündeki şarkılarından biri ve şarkıyı müzik uygulamasında 12 milyon kişi izlemiş durumda. Swift sadece bu albümle de yetinmedi, Midnights’ın üzerine bir de içinde ekstra şarkılar olan “3 A.M.” bölümü ekledi. Albüm, şarkıcının yeniden pop müziğe ve pop anlatım tarzına dönmesini işaret ediyor. Swift bir süreden beri popun dışına çıkmış, kendisinin müzikle hikaye anlatma tarzını farklı müzik türlerinde, örneğin country müzikte denemişti. Her zaman kendi içine dönük ve duygularını, kendi içinde yaşadığı savaşlarını açık bir dille anlatan şarkıcı/besteci/yazar ve artık yönetmenin bu son albümü The New York Times ve The Guardian tarafından çok beğenildi. Dinleyicilerin de çok beğendiği anlaşılıyor.

Albüm Spotify tarihinin 24 saatte en çok dinlenen albümü ünvanını ise ele geçirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN