Taylor Swift'in yeni albümü Spotify'ı çökertti

Taylor Swift'in yeni albümü Spotify'ı çökertti

Şarkıcı Taylor Swift'in yeni albümü Midnights'ın bugün piyasaya çıktı. Müzik platformu Spotify'ın Twitter'dan albümü duyurmasıyla birlikte, Spotify'de erişim sorunu oluştu. Uygulamaya girmek isteyen kullanıcılar "İnternet bağlantısı yok" hatası ile karşılaştı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift'in 10. stüdyo albümü Midnights bugün piyasaya sürüldü. Müzik platformu Spotify'ın Twitter'da albümü duyurmasının ardından binlerce kullanıcı platforma girince çöktü.

Sorun hem Android hem iOS kullanıcılarında görüldü. Uygulamaya giriş yapamayan kullanıcılar sosyal medyada platformun "İnternet bağlantısı yok" hatası verdiğini paylaştı.

Independent'ta yer alan habere göre, web sitelerdeki kesintileri takip eden Downdetector'a göre Swift'in albümü çıktıktan yaklaşık bir saat sonra (Türkiye saatiyle 08.10) 7 bin 899 kullanıcı Spotify'da sorun yaşadığını bildirdi.

Spotify'daki aksamanın çok beklenen albümün yayımlandığı saatlere denk gelmesi Twitter'da gündem oldu. Ünlü şarkıcının hayranları "Taylor Swift, Spotfiy'ı çökertti!" yazarak tepkilerini internet mimleriyle paylaştı.

Konu hakkında açıklama yapan Spotify, Türkiye saatiyle 11.20'de tweet atarak sorunun düzeltildiğini yazdı. Son iki albümü Folklore ve Evermore'da indie folk türüne yönelen Swift, Midnights'ta hayranlarının karşısına pop şarkılarla çıktı.

Müzik dergisi Rolling Stone, 13 şarkılık albümü "Şimdiden bir klasik" diye nitelendirdi.

EK PARÇALARLA 20 ŞARKIYA ULAŞTI

Öte yandan bu 13 şarkının albümün adı olan "Midnights" yani "gece yarısı" konseptini tamamladığını düşündüğünü belirten Swift, buna ek olarak "Gece 3 şarkıları" diye tanımladığı 7 parça daha olduğunu duyurdu.

Albümün "Gece 3 versiyonu" toplamda 20 şarkıyla Spotify'da yayımlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN