Grammy'lerin ardından sıra Oscar'larda mı? Taylor Swift yönetmen koltuğuna oturuyor

Grammy'lerin ardından sıra Oscar'larda mı? Taylor Swift yönetmen koltuğuna oturuyor

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Taylor Swift, müzikal başarısını yıllardır sürdürürken, film sektörüne de dahil olmaya karar verdi. Swift'in, yönetmenlik yapmak üzere bir film şirketiyle anlaştığı ve senaryo üzerinde çalıştığı açıklandı.

Geçtiğimiz ekim ayında çıkardığı Midnights albümü ile Spotify’da ünlü rapçi Drake’i geçerek rekor kıran 11 Grammy ödülü sahibi ABD’li şarkıcı Taylor Swift, yönetmenlik koltuğuna oturuyor. Ünlü film prodüksiyon şirketi Searchlight Pictures ile anlaşan müzisyenin senaryo üzerinde çalışmaya başladığı bildirildi.

NTV'de yer alan habere göre; Searchlight başkanları David Greenbaum ve Matthew Greenfield “Taylor ile iş birliği yapmak gerçek bir keyif ve ayrıcalık” açıklamasında bulundu. Filmin konusu hakkında ve kadrosunda kimlerin olacağına dair henüz bir açıklama bulunmuyor.

YÖNETTİĞİ KLİPLE ÖDÜL ALMIŞTI

Swift daha önce 14 dakikalık yapım All Too Well: The Short Film adlı kısa filmin yönetmenliğini yapmıştı. Swift’in yazıp yönettiği kısa film, Amerikan Müzik Ödülleri’nde En İyi Klip ödülünün sahibi olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN