Taylor Swift'e büyük onur: Asla denemekten utanmayın, çabasızlık bir mittir

Taylor Swift'e büyük onur: Asla denemekten utanmayın, çabasızlık bir mittir

New York Üniversitesi'nden fahri doktora unvanı alan ünlü şarkıcı Taylor Swift, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada yeni mezunlara "Asla denemekten utanmayın. Çabasızlık bir mittir" diye seslendi.

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Taylor Swift, New York Üniversitesi’nde güzel sanatlar bölümünden fahri doktora unvanı aldı. New York’ta Yankee Stadyum'da gerçekleşen mezuniyet törenine katılan Swift, müzik kariyeri sebebiyle liseden sonra eğitimine devam etmediğinden bahsetti.

11 Grammy ödülü sahibi şarkıcı, "New York Üniversitesi’ne beni kağıt üzerinde olsa da doktor yaptıkları için teşekkür ediyorum. Acil bir durum olduğunda arayacağınız türden bir doktor değil, tabii acil durumdan kastınız akılda kalıcı bir şarkı duyma ihtiyacınız değilse" diyerek törene katılanları güldürdü.

Swift, mezun olan öğrencilere "Asla denemekten utanmayın. Çabasızlık bir mittir" diye seslenerek büyük bir alkış aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN