Taylor Swift'in evine saldırı

Taylor Swift'in evine saldırı

Şarkıcı Taylor Swift'in 'hayranı' olduğunu iddia eden Morgan Mank adlı kişi, Swift'in evine saldırı düzenlendi. Gözaltına alınan Mank, daha sonra serbest bırakıldı.

Şarkıcı Taylor Swift'in 'hayranı' olduğunu söyleyen ve ısrarlı takip ile tacize maruz bırakan kişi Swift'in New York’un Manhattan'daki evine saldırı düzenlendi. Morgan Mank adlı kişi, aracıyla Taylor Swift'in binasının duvarına çarptı. Mank, daha sonra duvardaki zil otomatını yerinden sökmeye çalıştı.

"O GELMEDEN AYRILMAYACAĞIM"

Habertürk'ün haberine göre saldırganın, gelen polislere de, "Taylor gelmeden buradan ayrılmayacağım" dediği öğrenildi.

GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI

Ardından gözaltına alınan Morgan Mank, daha sonra serbest bırakıldı. Korku dolu anlar yaşayan ünlü şarkıcı ise konuyla ilgili sessizliğini koruyor.

Taylor Swift, geçtiğimiz yıl da benzer bir olay yaşamıştı. Mohammed Jaffard adlı kişi de ünlü ismin evine girmişti. Swift'in hayranı olduğunu ileri süren Jaffard, hırsızlıkla suçlanarak, hapse atılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN