Deprem tatbikatı sırasında AFAD’da, Edis'in 'Martılar' şarkısı çaldı

AFAD’da deprem tatbikatı sırasında şarkıcı Edis’in ‘Martılar’ şarkısı çalması sosyal medyanın gündemine geldi. Yaşanan bir karışıklık sebebiyle çalan şarkı canlı yayına yansırken bu anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Türkiye'de bugün ilk kez ülkece deprem tatbikatı yapıldı. AFAD, günler öncesinden tüm vatandaşlara bugünkü tatbikatla ilgili hatırlatma mesajları gönderdi. 12 Kasım 1999 Düze Depremi’nin yıldönümünde gerçekleştirilen deprem tatbikatı ülke gündemine yerleşirken Kanal D Ana Haber tatbikat sırasında AFAD’dan canlı yayın yaptı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da yer aldığı tatbikat ekrana yansıdı. AFAD’dan canlı yayınlanan görüntülerde tatbikat sırasında yaşanan bir karışıklık sebebiyle Edis’in ‘Martılar’ şarkısı çaldı.

EDİS'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyanın gündemine oturan bu anlarla ilgili çok sayıda yorum geldi. Çök-Kapan-Tutun tatbikatı sırasında AFAD’da kendi şarkısının çalınması ile ilgili sosyal medya hesabından yorumda bulunan ünlü şarkıcı Edis ise ‘Bana kendi şarkımda çök kapan yaptırdınız ya’ ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN