Müge Anlı'dan tepki çeken şehit açıklaması! O sözler herkesi ayağa kaldırdı: Hâlâ bir avuç toprak için...

Müge Anlı'dan tepki çeken şehit açıklaması! O sözler herkesi ayağa kaldırdı: Hâlâ bir avuç toprak için...

Türkiye, Pençe kilit operasyonunda kaybettiği 9 askerin yasını tutarken, bugün ise gazeteci Müge Anlı 'nın yayını açarken yaptığı konuşma özellikle sosyal medya kullanıcılarını ayağa kaldırdı. Müge Anlı'nın tepki çeken şehit açıklamasına vatandaşlar tepkisini çok sert ifadelerle dile getirdi

Milyonların severek takip ettiği Müge Anlı 16. sezonuyla ekranlara hızlı bir geri dönüş yapmıştı. ATV ekranları yıllardır hafta içi her sabah Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla milyonları ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ancak bu sabah başarılı gazeteci Müge Anlı' nın şehitlerimiz hakkındaki sözleri olay yarattı.

99505941-big.jpg

MÜGE ANLI'DAN TEPKİ ÇEKEN ŞEHİT AÇIKLAMASI! O SÖZLER HERKESİ AYAĞA KALDIRDI: HÂLÂ BİR AVUÇ TOPRAK İÇİN...

Türkiye, Pençe kilit operasyonunda 9 vatan evladının şehit olmasıyla sarsılmıştı. Bu konuya dair gazeteci Müge Anlı ise bugünkü programının açılışında konuşma yaptı.

Müge Anlı'nın canlı yayını açarken yaptığı konuşma ise tepki çekti. İşte Müge Anlı'nın o cümleleri...

"Tüm şehit yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah sabırlar versin. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah bir daha tekrarlanmasın diliyoruz. Evet, vatan sağ olsun ama artık şehit haberleri de gelmesin, hepimizin ortak dileği bu... Dünyadaki bu savaşların nedenlerini anlayabilen var mı bilemiyorum. Belki bunun için tüm dünyadaki savaş tarihine bakmak lazım. Çok manasız" ifadelerini kullandı.

959x566-muge-anli-ile-tatli-sert-1640331799268.jpg

''BİR AVUÇ TOPRAK İÇİN İNSAN CANI VERİYORUZ''

Açıklamasının devamında bilim-kurgu filmlerini çok sevdiğini ifade eden Müge Anlı, konuşmasını sürdürdü "Çünkü çok büyük mesajlar var o bilim kurgu filmlerinde. Bundan bin yıl sonrası, 100 yıl sonrası, 200 yıl sonrası insanlar nelerle uğraşıyorlar. Biz hala daha bir avuç toprak için insan canı veriyoruz. Bir avuç toprak ve insan canı kıyaslanabilir mi? Mümkün değil! Ama hala bu savaşlar bu ölümler devam ettikçe de bilmiyorum iş nereye gidecek. 'Hala mı' sorusunun cevabını ben alamıyorum. Eminim sizler de alamıyorsunuz. Hala mı yani, bir karış toprak için... İşte geldik gidiyoruz ya. Şu hayatın tadını çıkaralım diye boşuna söylemiyorum. Hala daha geldik gidiyoruz, hala bir karış toprak için insanların canlarını feda ediyorlar. Ne oldu, İkinci Dünya Savaşı'nda yedi herkes birbirini. Ne oldu, sonuç ne oldu? Vah gidene. Nurlar içinde yatsınlar, mekanları cennet olsun. Allah bir daha da göstermesin. O anne babaların duyguları aklıma geldikçe diyecek bir şey bulamıyorum. Hiçbiriniz bulamıyorsunuz biliyorum. Bu son olsun demekten başka da söyleyecek bir şeyim yok."

Anlı'nın açıklamaları, ülke genelinde geniş çaplı tartışmalara yol açtı, sosyal medyada da yoğun bir şekilde eleştirildi. Bu sözler, şehit aileleri ve toplumun geniş kesimlerinden tepki aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN