Şinasi Yüzbaşıoğlu'nu görenler inanamadı! Müge Anlı saklayamadı

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nu görenler inanamadı! Müge Anlı saklayamadı

Haziran ayında nikah masasına oturan Müge Anlı, ilk kez eşiyle net bir şekilde görüldü. Evliliğine dair hiçbir paylaşım yapmayan Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile katıldıkları bir davette görüntülendi. İşte o kareler.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programını suna Müge Anlı,, 3. kez nikah masasına oturmuştu. İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu evleneceğini yayınında açıklayan Anlı, sevenlerini şaşırtmıştı. 26 Haziran'dan imzayı atan başarılı sunucu düğününe dair hiçbir detay vermişti. Sır gibi sakladığı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilk kez ortaya çıktı. Eşini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

anli.jpg

MÜGE ANLI'NIN SAKLADIĞI KOCASI ORTAYA ÇIKTI

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 7 aydır evli olan Müge Anlı, düğünü görüntülerini özel hayatın gizliliği ilkesiyle paylaşmamıştı.

mugeanlikocasi.jpg

Programında bazen eşi ile arasında geçen diyalogları izleyici ile paylaşan Anlı, ilk kez eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile görüntülendi. Bir davete beraber katılan Anlı'nın yüzündeki mutluluk gözlerden kaçmadı.

mugeanli.jpg

EŞİ İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI

Aile ve özel hayatını basından uzak yaşayan Müge Anlı, evliliğini de gözlerden uzak yaşamayı tercih etti. Son dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen Anlı, evliliği sonrası en çok konuşulan isimlerden oldu.

mugeanli1.jpg

Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla bir davette ortaya çıktı. TazeMagazin tarafından yayınlanan görüntü sosyal medyanın gündemine düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN