Şinası Yüzbaşıoğlu- Kıvanç Tatlıtuğ sırrı ortaya çıktı! Müge Anlı bile bilmiyordu

Şinası Yüzbaşıoğlu- Kıvanç Tatlıtuğ sırrı ortaya çıktı! Müge Anlı bile bilmiyordu

Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Eşiyle paylaşım yapmaktan çekinen Anlı, en son bir davette birlikte görünmüştü. Sosyal medyaya düşen o görüntüler sonrasında Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun hayatı merak konusu oldu. Bakın Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile hangi ortak tarafı var?

Müge Anlı ile Haziran ayında nikah masasına oturan Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında pek detay olmazken, Yüzbaşıoğlu hakkında şaşırtan bir durum ortaya çıktı. Bakın Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı eşi hakkında nasıl bir detay ortaya çıktı?

821x465-muge-anli-ile-tatli-sert-1667461822867.jpg

MÜGE ANLI'NIN EŞİ HAKKINDA İLGİNÇ BİLGİ

ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programını yıllardır sunan Müge Anlı, sezona finaline girmeden önce müjdeli haberi vermişti.

3478832-70e1b7f169672e6bb3537b30d26187b2-640x640.jpg

Evlenme kararı aldığını açıklayan Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile Haziran ayında nikah masasına oturmuştu. Eşine dair pek bilgi olmayan Anlı, düğün paylaşımı da yapmamıştı.

anli.jpg

TATLITUĞ İLE ORTAK YANI ŞAŞIRTTI

Özel hayatın gizliliğinden dolayı paylaşım yapmadığı söylenen Anlı'nın eşi hakkında şaşırtan bir ortak nokta gün yüzüne çıktı..

2987120-810x458.jpg

Aslen Adanalı olan Yüzbaşıoğlu'nun Kıvanç Tatlıtuğ ile hemşeri olduğu ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN