Müge Anlı'nın yüzünü gören kahroldu! Makyaj da işe yaramadı

Müge Anlı'nın yüzünü gören kahroldu! Makyaj da işe yaramadı

Türkiye'nin başarılı kadın programcısı Müge Anlı'yı daha önce hiç böyle görmediniz. Her gün ekrana çıkan Anlı'nın yüzüne filtre kullandığı ortaya çıktı. Türkiye Tek Yürek yayında filtre kullanılmayınca Anlı'nın gerçek yüzü şaşırttı. Görenler inanmak istemedi

Yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ekranla çıkan Müge Anlı, yaşına rağmen güzelliği ile dikkat çekiyordu. Geçen yıl evlenme kararı alan Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Pürüzsüz yüzü ile beğeni toplayan Anlı'nın filtre kullandığı ortaya çıktı. Yayında gerçek halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

mugeanli.jpg

FİLTRESİZ MÜGE HERKESİ ŞAŞIRTTI

ATV ekranlarında her gün sevenleri ile buluşan Müge Anlı, filtresiz haliyle herkesi şaşkına uğrattı.

anli.jpg

Kameralarda kullanılan bir filtre ile gözaltlarındaki morluklar gizlenen Anlı, Türkiye Tek Yürek bağış yayınında kameranın azizliğine uğradı.

anlikimdir.jpg

MAKYAJ DA MORLUKLARI SAKLAYAMADI

Yayında filtre kullanılmayınca Müge Anlı'yı makyajda kurtaramadı. Gözaltlarındaki morluk ve şişlik gözlerden kaçmadı.

whatsapp-image-2023-02-25-at-23-59-24.jpeg

Sevenleri ise "Sen her halinle güzelsin" yorumları yaptı. Bazı kullanıcılar ise "Ne gerek var filtreye" eleştirileri yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN