Müge Anlı'ya iğrenç hareket! Mehmet Ali Erbil'in kızı tuvalette bakın ne yaptı? Tavrı büyük tepki çekti: Ayıp

Müge Anlı'ya iğrenç hareket! Mehmet Ali Erbil'in kızı tuvalette bakın ne yaptı? Tavrı büyük tepki çekti: Ayıp

Hafta içi her sabah yayınladığı Tatlı Sert programıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Müge Anlı hiç beklemediği bir tavırla karşı karşıya kaldı. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sosyal medya hesabından ortalığı karıştıracak bir paylaşımda bulundu.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den Müge Anlı'yı kızdıracak bir paylaşım geldi. Geçen günlerde yayınında tuvalette poz verip paylaşanlarla alay eden Anlı'ya bakın Yasmin Erbil nasıl cevap verdi? Görenler gözlerine inanamadı.

Her sabah ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı, yayınına katılan bir çiftin TikTok paylaşımlarını görünce öfkelenmişti. Sosyal medya hesaplarından tuvaletten poz paylaşanlara ateş püsküren Anlı'ya Yasmin Erbil'den ilginç bir paylaşım geldi. Bakın Yasmin Erbil ne paylaştı?

mugeanliatv.jpg

MÜGE ANLI'YI KIZDIRACAK PAYLAŞIM

Özel hayatlarını ve günlük yaşantılarını sosyal medya hesaplarından yayınlayan kişileri topa tutan Müge Anlı, özellikle tuvaletten paylaşım yapanlarla alay ettiğini söylemişti.

anli.jpg

Anlı'nın bu açıklaması paylaşım yapanları sinirlendirirken kimileri ise başarılı sunucuya hak verdi.

yasmin.jpg

TUVALET POZUYLA GÖNDERME

Tüm bunlar yaşanırken Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den de bir paylaşım geldi.

mugeanli.jpg

Tuvalette fotoğraf çekilip Instagram hesabından yayınlayan Erbil, paylaştığı fotoğrafa "Sorry Müge Anlı" notuyla paylaştı. Görenler "Bu kadar olmaz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN