Müge'nin yapmadığını Esra yaptı! Deprem için bakın ne karar aldı? "Helal olsun"

Müge'nin yapmadığını Esra yaptı! Deprem için bakın ne karar aldı? "Helal olsun"

Türkiye'yi derinden sarsan7,7 büyüklüğündeki deprem için Türkiye seferber olurken, gündüz kuşağı programları da yayınlarına ara verdi. Müge Anlı ise yayına devam ederken büyük tepki toplamıştı. Esra Erol'dan ise alkışlanacak bir hareket geldi.

Karamanmaraş'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem Hatay, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Osmaniye, Gaziantep gibi çok sayıda ilde de yıkıcı sonuçlar neden oldu. Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği deprem sonrası gündüz yayınlanan programlarda yayınlarına ara verdi. Müge Anlı, yayına devam ederken, Esra Erol'dan ise taktir toplayan bir paylaşım geldi.

mugeanli.jpg

MÜGE ANLI'YA TEPKİ YAĞMIŞTI

Depremden dolayı tüm ülke seferber olurken, ünlülerden de peş peşe yardım mesajları gelmeye başladı. Diğer illerde yaşayan vatandaşlar ise gönüllü olarak deprem bölgelerinde gitti. Müge Anlı ise yayına devam ederken tepkilerin odağında olmuştu.

deprem1.jpg

TÜM ÜLKE SEFERBER OLDU

Ülke seferber olurken yaşanan deprem sonrasında gündüz kuşağı programları da yayınlarına ara verdi. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ise depremin yaşandığı ilk yayına devam ederken tepki topladı.

esra.jpg

DEPREM SONRASI O PAYLAŞIM TAKDİR TOPLADI

Uzun zamandır konuşmadıkları söylenen Esra Erol ise sosyal medya hesabından programın yapılmayacağına dair bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım sonrası "Müge'nin yapamadığını Esra yaptı" yorumları yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN