Mükremin Gezgin'den sosyal medyayı ayağa kaldıran hareket: Kamuflaj giyip ojeli tırnaklarıyla asker selamı verdi!

Mükremin Gezgin'den sosyal medyayı ayağa kaldıran hareket: Kamuflaj giyip ojeli tırnaklarıyla asker selamı verdi!

Sosyal medya hatırı sayılır sayıda takipçi sayısına sahip olan Mükremin Gezgin, bir süre önce cezaevine girmişti. Tahliye olduktan sonra ise sosyal medya paylaşımlarına kaldığı yerden devam etti. Son olarak asker kaçağı olduğu ortaya çıkan Gezgin, "Ben bu saçla, bu kirpikle nasıl askere gideyim?" diyerek isyan etti. Kamuflaj giyerek asker selamı veren fenomen sosyal medyada tepki çekti.

Geçtiğimiz yıl hamile olduğunu söyleyerek sosyal medyada gündem olan ünlü fenomen Mükremin Gezgin, yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor. Birkaç ay önce cezaevine giren Gezgin, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olmuştu. Ünlü fenomen son olarak asker kaçacağı olduğu ortaya çıktı.

mukrein.jpg

Mükremin Gezgin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Benim 10 günüm kaldı arkadaşlar. Bir de bu askerlik başıma çıktı. Sağlık ocağına, oradan hastaneye gideceğim. Beni polisler çevirdi. Beni aşağı indirdiler, sen asker kaçağısın dediler" ifadelerine yer verdi.

gezgindsg.jpg

"BEN BU SAÇLA TÜFEK Mİ TUTACAĞIM?"

Gezgin, "Yüzümde 10 kilo makyaj, saçlarım g.tüme kadar, kısa etek giymişim. Dedim, 'abi niye kulağıma söylemiyorsun?' Polis gülmekten ölüyor. Yani bir de askerlik arkadaşlar, ne yapacağım? Ben bu saçla tüfek mi tutacağım? Ne yapacağım? Ağlayacağım artık!" diyerek isyan etti.

gezginn.jpg

TikTok fenomeni Mükremin, açıklamalarının gündem de geniş yer bulmasının ardından kamuflaj giyerek asker selamı verdi. Gezgin "Vatanıma canım feda. Beni oraya layık görüyorlarsa hepsinin emrindeyim." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN