Murat Cemcir'in 'Bir daha görüşmeyeceğiz' açıklamasına Ahmet Kural'dan yanıt

Murat Cemcir'in 'Bir daha görüşmeyeceğiz' açıklamasına Ahmet Kural'dan yanıt

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, uzun bir süredir küs olduğu Murat Cemcir ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cemcir'in kendisi hakkında "Aramızda kırgınlık değil, bıkkınlık var. Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" diye konuşmasını değerlendiren Kural, "Murat ile bu ara görüşmüyoruz. İleride bir gün tekrar bir araya gelebiliriz. Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun" dedi.

"İşler Güçler", "Kardeş Payı", "Düğün Dernek" serisi gibi birçok yapımda birlikte oynayan ve yakın arkadaş olan oyuncular Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in bir süredir aralarında soğuk rüzgarlar esiyor.

Murat Cemcir'in Kural'ın düğününe katılmamasıyla ikilinin küs olduğu ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz ay Ahmet Kural hakkında konuşan Murat Cemcir, "Ahmet'le 2020’de son bir proje yaptık, yakın zamanda bir şey yapacağımızı zannetmiyorum. Allah herkesin yolunu açık etsin. Ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi, bununla ilgili gerekli açıklamayı o da ben de yapmıştım zaten. Aramızda kırgınlık değil, bıkkınlık var. Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti.

'İLERİDE TEKRAR BİR ARAYA GELEBİLİRİZ'

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; "Efsane" filminin basın toplantısı katılan Ahmet Kural, Cemcir'in kendisiyle ilgili açıklamaları hakkında yorum yaptı.

Ünlü oyuncu, "Murat ile bu ara görüşmüyoruz. İleride bir gün tekrar bir araya gelebiliriz. Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun. Çok fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN