Murat Dalkılıç'tan kahreden haber! Hayranları üzüntüye boğuldu...

Murat Dalkılıç'tan kahreden haber! Hayranları üzüntüye boğuldu...

Son yılların gözde sanatçıları arasında yer alan Murat Dalkılıç'tan kötü haber geldi. Ünlü şarkıcıdan gelen kötü haber hayranlarını üzüntü içerisinde bıraktı.

Geçtiğimiz aylarda, 2015 yılında dünyaevine girdiği ancak 2017 yılında boşandığı ünlü oyuncu Merve Boluğur ile yeniden bir araya geldiği iddiasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'tan kahreden haber geldi.

Ocak ayında, iki yıl evli kaldığı Merve Boluğur ile barıştığı iddia edilen ancak söz konusu iddiaları "Nası yani? Ama böyle yarım anlatıyosunuz siz de hevesimiz kursağımızda kalıyo anlatın şunu bi adam akıllı?" açıklamasıyla yalanlayarak adından söz ettiren Murat Dalkılıç'tan kötü haber geldi.

Geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamada ilkokuldan beri burnundan operasyon geçirdiğini açıklayan ünlü şarkıcı, "Estetik yaptırdım. Hatta 7 kez falan. İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Benim bir hastalığım var. Burun kemiklerim dışarı doğru çıkıyordu. Doktor o kemikleri alırken kıkırdağımı da almış, benim hayatımın en en zor zamanları başladı. Oramdan buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi" açıklamasında bulunmuştu.

Dalkılıç, bir kez daha bıçak altına yattığını açıkladı. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Murat Dalkılıç, paylaşımında "Burnumdan sekizinci ameliyatımı olunca ev çiçek gördü çok şükür" ifadelerini kullandı.

Murat Dalkılıç, 8. kez burun ameliyatı oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN