Mustafa Keser hayatını canlandıracak oyuncuyu seçti: Kıvanç’ın becereceği iş değil

Mustafa Keser hayatını canlandıracak oyuncuyu seçti: Kıvanç’ın becereceği iş değil

Türk müziğinin sevilen ismi Mustafa Keser, hayatı film yapılacak olsa kendisini kimin canlandırmasını istediğini esprili bir dille açıkladı. “Kıvanç Tatlıtuğ değil, beni Olgun Şimşek oynasın” diyen Keser, “Bu Kıvanç’ın becereceği iş değil. Olgun musikiye aşina, beni daha iyi oynar. Hem boyumuz da birbirine benziyor, Kıvanç ayar tutmaz” ifadelerini kullandı.

Usta sanatçı Mustafa Keser, hayatı film yapılacak olsa kendisini kimin canlandırmasını istediğini açıkladı. Keser, tercihini Kıvanç Tatlıtuğ yerine Olgun Şimşek’ten yana kullanarak, “Bu Kıvanç’ın becereceği iş değil” sözleriyle dikkat çekti.

Keser, bu tercihinin nedenini "Bu Kıvanç'ın becereceği iş değil, bu başka iş. Elbette o da çok değerli bir aktör ama Olgun musikiye de aşina olduğu için beni daha iyi oynar. Hem boyumuz, posumuz da birbirine benziyor. Kıvanç ayar tutmaz, maşallah o bizden uzun." diyerek açıkladı.

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

80 yaşındaki Mustafa Keser, bu yılın başlarında prostat kanseri teşhisi konulduğunu açıklamıştı. İstanbul'daki özel bir hastanede geçirdiği başarılı ameliyatın ardından ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmişti.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN